Lige siden i sommer har man kunnet købe blomsterbuketter fra Den Grønne Butik i automater, som er sat op i Karrebæksminde (Enø Kystvej 55 ved Karrebæksmindefjord) og i Gelsted (Industrivej 2 ved Gelsted Bilservice) og i butikscenteret i Sct. Jørens Park (indgang 88 ved Wienerconditoriet).

Signe Tedaldi Clausen – medejer af Den Grønne Butik – fortæller, at grunden til, at hun først nu går ud med informationen til avisen, er den, at hun lige skulle se, om der var interesse for dette nye tiltag. Heldigvis har modtagelsen af hendes initiativ været så positiv, at Den Grønne Butik vil fortsætte med at forsyne de foreløbige 3 automater med smukke blomsterbuketter, som kan købes til en pris fra 200 kr. Der vil også være ”sampak” med vin og andre lækkerier. Man kan betale med mobil-pay eller med kort.

Signe oplyser, at hun længe gik med tanken om at give folk mulighed for at kunne købe blomsterbuketter døgnet rundt. Men hun indrømmer gerne, at der blev sat ekstra fart på at virkeliggøre ideen pga. Covid-19-restriktionerne, som har sat deres præg på den normale forretningsgang. Mange kunder har givet udtryk for, at de er mere trygge ved at benytte sig af muligheden for at købe blomster- buketter og andre lækre værtindegaver i automater i stedet for i den fysiske butik i denne tid. Og så er der jo også det med, at automaterne har døgnåbent, tilføjer Signe.

Pressefoto