Mangler du lige en ganske speciel julegave, så find inspiration her.

Måske kan du finde en helt specielt julegave, når du besøger KUBAS galleri i Sct. Jørgens Park?

I hvert fald byder de fire nye kunstnere Jonna Solbjerg, Liss Jørgensen, Gitte B. Struntze og Elin Steffensen på vidt forskellige genrer indenfor maleriets verden. Så kig ind og se mere til de spændende kunstværker og få samtidig en snak med en af de to kunstnere, der skiftes til hver fredag og lørdag til at fortælle mere om decemberudstillingen.

Jonna Solbjerg fortæller, at hun har malet i mange år, og at man tydeligt i hendes kunstværker kan se, at hun er glad for rustikke strukturer som f.eks. gammelt murværk og afskallede vægge. Hun holder af at gengive naturen og tidens tand med abstrakte penselstrøg.

Liss Jørgensen oplyser, at hun er 79 år og har malet sammen med andre kunstner i ca. 25 år. Hun maler med olie og gerne med fingrene. Lige nu er det voksmaling der udfordrer hende, hvilket man tydeligt ser i hendes billeder, der udtrykker naturen på en fantasifuld og intuitiv måde.

Gitte B. Struntze fortæller, at hun er 54 år og har malet i ca. 15 år. Hun maler med stærke farver og har forskellige stilarter, som nok skal vække opsigt i Pop-up-galleriet. Gitte har desuden sit eget galleri på Kildemarksvej 108 her i Næstved.

Elin Steffensen er autodidakt billedmager, men har gennemgået adskillige kurser hos anerkendte kunstnere gennem mange år. Elin maler akryl på lærred hovedsageligt figurativt og gerne surrealistisk. Bl.a. har hun lavet en serie med genanvendelse af gamle croquis tegninger, samt portrætter. Hendes eksperimenterende tilgang til maleriet ses tydeligt i de meget forskellige udtryk, der er i hendes kunstværker.

Åbningstider:
Fredage: kl. 13.00 – 17.00.
Lørdage: Kl. 11.00 – 13.00.

Gitte Bl. Struntze. Pressefoto.