Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2020/11/09 til 2020/11/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

NÆSTVED: Sigtet for ulovligt ophold
Politiet blev mandag klokken 16.28 kaldt til Udlændingestyrelsens borgerservice i Næstved, hvor en 44-årig udenlandsk mand havde henvendt sig. Det viste sig, at den 44-årige ikke havde lovligt ophold i Danmark, da han ikke havde noget gyldigt visum. Han blev derfor anholdt klokken 16.43 og sigtet for ulovligt ophold. Den pågældende er fortsat anholdt, mens hans sag behandles.

NÆSTVED: To sigtet for at have hash
Mandag aften var to politibetjente på gående patrulje på stisystemet ved Nygårdsvej i Næstved, som har været plaget af kanonslag i den senere tid. Også mandag lød der nogle høje brag, men det lykkedes ikke betjentene at finde amatørfyrværkerne med det farlige fyrværkeri. Ved Kobberbakkeskolens Uglebroafdeling mødte betjentene imidlertid fire unge fyre, og de to af dem havde gang i en joint. Det var to 18-årige fyre fra Fensmark, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

HERLUFMAGLE: Sigtet for at skyde med luftgevær
Flere politipatruljer rykkede lørdag aften ud til Herlufmagle efter en anmeldelse om, at en person var blevet ramt af et skud. Det viste sig at være alvorligt nok, men dog knap så dramatisk som først antaget. En 14-årig pige var blevet ramt af et hagl fra en luftgevær, og hun havde fået et lille, rødt mærke på lænden. En 64-årig mand blev anholdt klokken 22.28 og sigtet i sagen. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 6.00 søndag morgen.

FENSMARK: Ingen generende knallertkørsel
I går mellem klokken 14 og 19 holdt politiet øje med knallertkørslen i Fensmark, for der har nemlig været en del anmeldelser om generende knallertkørsel i området. Men noget kunne tyde på, at den seneste periodes samtaler med både forældre og unge har virket efter hensigten, for der blev ikke konstateret ulovlig knallertkørsel af nogen art, mens patruljen var i området.

NÆSTVED: Fem knallertkørere blev sigtet
Politiet har i den seneste periode fået en del henvendelser om generende knallertkørsel i området ved Herlufholmvej i Næstved. Derfor havde lokalpolitiet i går mellem klokken 7.15 og 9.00 en kontrol ved Lille Næstved Skole på Herlufholmvej, hvor de især holdt øje med knallerter. Det resulterede i, at 10 knallerter blev standset og kontrolleret. Og af dem var der to, som var ændret på en måde, så de kunne køre hurtigere end tilladt, og yderligere tre var ikke i lovlig stand. De fik alle fem en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

NÆSTVED: Bil konfiskeret
Det var langt fra første gang, at en 22-årig mand fra Nykøbing F. blev standset i bil uden at have førerret, da en politipatrulje i går klokken 14.12 i Ringstedgade i Næstved bad om at se hans kørekort. Derfor gik den ikke længere, og den 22-åriges bil blev konfiskeret, og han blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

NÆSTVED: Skulle til at ryge hash
Politiet patruljerede i går klokken 15.29 ved et område på Malervænget i Næstved. På en vendeplads traf politifolkene en 21-årig mand, der sad i en bil. Det viste sig, at den 21-årige var ved at gøre klar til at ryge hash, og derfor blev han sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Hensynsløs kørsel opdaget af civil patrulje
Nogen gange optræder politiet uden uniform, og det skete også i går klokken 16.12, hvor et par betjente i en civil patruljevogn var blevet opmærksomme på en bil, der kom kørende ad Vordingborgvej i Næstved. Føreren var tilsyneladende ikke klar over, at politiet kørte lige bag ham, for han kørte meget aggressivt med alt for høj fart og overhalede i en venstresvingsbane, så andre trafikanter måtte bremse op. Desuden holdt han heller ikke tilbage for gult. Føreren – en 41-årig mand fra byen – blev dog kort efter standset, og han blev vejledt om, at hans måde at gebærde sig i trafikken formentlig kommer til munde ud i en pæn række sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.

NÆSTVED: 44-årig på hurtig knallert
To politibetjente kørte tirsdag færdselspatrulje i Næstved på deres motorcykler. De bemærkede en mand, der kom kørende lige vel rapt på en knallert, og de fik kort efter standset knallertkøreren på Falstersvej. Det var en 44-årig mand, der forklarede, at knallerten nok godt kunne køre lidt hurtigere end tilladt. Da den blev kontrolleret på et rullefelt, viste det sig, at den kunne køre endda næsten dobbelt så hurtigt som tilladt, og derfor blev han sigtet for at køre på en ulovlig knallert, og han fik besked på at trække sin knallert hjem.

NÆSTVED: Havde ingen førerret
I forbindelse med en almindelig patrulje blev et par politibetjente i går klokken 13.40 opmærksomme på en bil, der kom kørende ad Parkvej i Næstved. Bilen blev rutinemæssigt standset, og i bilen sad en 40-årig mand fra byen. Da betjentene bad om at se hans kørekort, havde den 40-årige imidlertid ikke noget at vise dem, for han var frakendt førerretten. Derfor blev han sigtet efter færdselsloven og måtte lade bilen stå.

NÆSTVED: Butikstyve i Bilka
To gange fredag rykkede politiet ud til Bilka i Næstved Storcenter, hvor der var butikstyve. Klokken 17.25 var det to kun 15-årige drenge fra Næstved, der sammen havde stjålet en pung. Det blev opdaget af en medarbejder fra forretningen, da de gik gennem kassen uden at betale. De to 15-årige blev sigtet for butikstyveri.Klokken 21.45 stjal to 23-årig kvinder – den ene uden fast bopæl og den anden fra Hobro – en forsyning af vodka og Red Bull. De betalte ikke for varerne og blev standset af en medarbejder efter kassen. De blev begge to sigtet for butikstyveri.

NÆSTVED: To sigtet for vold
To mænd på henholdsvis 49 og 54 år blev lørdag eftermiddag sigtet for vold. De havde været på værtshus i Næstved, og her var de kommet op at diskutere. Det mundede ud i noget gensidigt skubberi, og den ene fik et knytnæveslag i ansigtet. Begge stridsmænd blev anholdt klokken 15.29, og de blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen først på aftenen.

NÆSTVED: To sigtet efter kobbertyveri
Natten til søndag ringede et vidne til politiet og fortalte, at der gik et par mistænkelige personer på Sterkelsvej med en trækvogn fuld af kobberrør, og politiet fandt hurtigt frem til dem. Det var en 46-årig kvinde og en 49-årig mand, begge fra Næstved. De havde trækvognen og rygsække fulde af kobberrør, og de havde også boltsakse og tænger med. Gået på klingen indrømmede de, at de havde stjålet kobberet fra en byggeplads i nærheden. Den 49-årige mand blev anholdt klokken 2.20 og taget med til afhøring på politistationen i Næstved, men han blev løsladt igen kokken 3.05.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Herlufmagle Kærvej Hus Onsdag klokken 15.30 – lørdag klokken 10.00 Endnu ikke opgjort
Næstved Birkehegnet Hus Lørdag klokken 13.00 – 18.50 Endnu ikke opgjort
Næstved Birkehegnet Hus Lørdag klokken 17.10 – 21.30 Kontanter og mobiltelefon
Næstved Niels W. Gades Vej Hus Lørdag klokken 10.45 – 21.40 Vin og computer
Næstved Skovkanten Hus Fredag klokken 15.00 – søndag klokken 16.45 Endnu ikke opgjort
Næstved Lindholmvej Hus Tirsdag klokken 17.00 – onsdag klokken 22.00 Minkpelse, porcelæn, lamper
Næstved Kegnæsvej Hus Lørdag klokken 10.00 – 20.45 Lenovo computer, ure, smykker og parfumer
Næstved Fåborgvej Hus Lørdag klokken 18.30 – søndag klokken 00.30 Smykker, sølvtøj, spillekonsoller og julegaver

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Kyse Bygade Mandag klokken 14.45 – 15.15 4 køretøjer kontrolleret. 2 sigtet for at have brugt håndholdt mobiltelefon under kørslen.
Næstved Kyse Bygade Torsdag klokken 08.00 – 10.00 MÅLRETTET FÆRDSESELKONTROL MED MOTORSTYRELSEN: 5 deltagende polititjenestemænd og 4 medarbejdere fra Motorstyrelsen. 14 sager i alt. 2 afgiftssager, 1 kørsel i frakendelsestiden, 9 manglende cvr/firmanavn, 1 restance til SKAT betalt på stedet, et udenlandsk køretøj til observation hos Motorstyrelsen.
Næstved Ukendt Onsdag klokken 14.38 – 20.00 MÅLRETET FÆRDSELSKONTROL: 2 politi i 1 civil patruljevogn foretog i tidsrummet målrettet færdselskontrol. 12 køretøjer kontrolleret. 1 kørte på en konstruktivt ændret lille knallert og 1 kørte bil, selvom han var administrativt inddraget førerretten.
Næstved Hvedevænget Tirsdag klokken 10.31 – 12.08 73 køretøjer screenet: En blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.
Næstved Slagelsevej Tirsdag klokken 11.40 – 13.23 5 sager i alt. 2 sigtet for hastighedsovertrædelse med klip, 1 sigtet for ikke at følge skiltningen, 1 sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon, 1 sigtet for mangler ved køretøjet og tonede ruder, indkaldt til syn.
Tappernøje Karlshøj Mandag klokken 23.51 – tirsdag klokken 01.00 Højhastighedskontrol. 6 køretøjer kontrolleret. 1 sigtet for at køre så hurtigt, at det udløste et klip i kørekortet
Næstved Fredag klokken 22.30 – 01.30 31 køretøjer kontrolleret. En sigtet for at køre for stærkt.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Fensmark Kalkerupvej Lørdag klokken 11.56-13.00 23
Holme-Olstrup Landevejen Søndag klokken 10.02 – 11.03 617 23 50 km/t 68 km/t
Holme-Olstrup Stationsvej Søndag klokken 8.36-9.36 27
Karrebæksminde Strandbakken, Klinteby Søndag klokken 11.55-13.07 20
Tappernøje Strandvejen ved Bredeshave Fredag klokken 15.44-20.02 182 35 50 km/t 91 km/t Otte klip