Betina Monberg flyttede fra Sønderjylland til Næstved i 2009, men kendte ingen i lokalområdet. I 10 år savnede Betina at have nogle, som hun kunne dele tanker og oplevelser med. Gennem Boblberg har hun nu fået to rigtig gode veninder, som hun mødes med flere gange i måneden.

Da Betina og hendes familie flyttede, var hendes børn yngre, hvilket betød at Betina mødtes med de andre forældre en gang imellem. Dog savnede Betina stadig nogle tættere veninder, som hun kunne bruge sin fritid med.

Til en Røde Kors middag i samarbejde med Boblberg, mødte Betina en dame, der hed Susanne, som også søgte en veninde i området. De var hurtige til at udveksle numre og begyndte hurtigt at skrive sammen, hvilket udviklede sig til biografture, hyggeaftener og forskellige arrangementer. Det var til den selvsamme Røde Kors middag, at Betina blev opfordret til at lave en bruger hos Boblberg. Susanne er blev en tæt veninde til familien, og er også inviteret til sønnen Rasmus’ konfirmation.

Betina var stadig interesseret i at udvide sit netværk, og kontaktede derfor Jane på Boblberg, som søgte efter veninder i nærområdet. Det blev til alt fra frokostaftaler og hygge hen over de kommende måneder, men Jane er desværre flyttet til en ny by og blev desværre alvorligt syg, hvilket resulterede i, at de ikke har ses for en tid, men stadig holder kontakten digitalt.

Boblberg har haft en positiv effekt på Betina, som har gjort, at hun også har anbefalet det til andre. Blandt andet hendes ene søn Rasmus, som bruger Boblberg til at finde en træningsmakker. Betina er meget åben overfor at benytte sig af Boblberg fremadrettet, f.eks. hvis hun skulle få lyst til flere venskaber eller deltage i andre sociale aktiviteter i lokalområdet.

Pressefoto