Liselotte Wiemer tager dig med på en tour de force gennem årets spændende bogudgivelser. Det er de danske og nordiske forfattere, som er i fokus for den levende og indsigtsfulde gennemgang af sæsonens nye bøger.

Her er mulighed for at få et overblik over nyheder og vigtige genudgivelser samt tendenser i årets bogudgivelser. Der er mulighed for at hente inspiration til, hvad du absolut må læse, gode idéer til kommende læsning i læsekredsen eller måske ideer til et par julegaver?

Tradition for bogelskere

Liselotte Wiemer er cand.mag. i dansk og har derudover læst teologi og filosofi. Hun har i mange år været litteraturanmelder, senest på Weekendavisen. Hun er nu sognepræst ved Horne og Asdal kirker i Vendsyssel, men tager stadig på turne med sin introduktion til årets nye bøger.

Arrangementet er blevet en hel tradition – og det er nu 6. gang, Liselotte Wiemer gæster Næstved Bibliotek. Deltagerne får udleveret en litteraturliste over de omtalte bøger. Aftenen er arrangeret i samarbejde med Langes Bog & idé, der medbringer de omtalte bøger, så man også har mulighed for at få dem i hånden.

Arrangementet finder sted tirsdag den 17. november kl. 19.00-21.00 på Næstved Bibliotek. Det koster 50 kr. at deltage. Billetter købes via www.naesbib.dk
Biblioteket tager de nødvendige corona-forholdsregler og sørger for god afstand og afspritning.

Pressefoto