At dømme på publikums reaktion havde NEMF så stor succes med weekendens festival med tidlig musik i Herlufsholm kirke at publikum allerede glæder sig til næste års oktoberfestival, hvor NEMF vil markere den flamske komponist Josquin des Prez’ 500-års død sammen med blandt andre Musica Ficta og Bo Holten samt det tyske ensemble Capella della Torre.

“Tak for en helt forrygende weekend. Jeg havde ventet en stor oplevelse. Men jeg er alligevel helt overvældet. Det er sjældent, jeg kan koncentrere mig om at lytte i så mange timer. Jeg kunne godt ha hørt det hele forfra igen! Det var en minderig perlerække.”
Lone Ekstrand

“Never thought a Requiem could be this joyful and I was close to tears listening to “Je ne vis oncques la paraille” A truly amazing experience.”
Morten Hass

“Sikke en afslutning på dagen med “rotterne fra den gamle verden”. Indimellem var musikken helt meditativ. Andre gange, når sangen blev vildere, bragte den mindelser om Odin Teatrets forestillinger, som jeg oplevede dem for 25-30 år siden.”
Birgitte Hiul fra Bisserup

“Desværre kunne jeg ikke være med til åbningskoncerten. Til gengæld overværede jeg afslutninskoncerten om søndagen. Også afslutningskoncerten var med blændende godt trompetspil. For mig blev højdepunktet dog Tinne Albrectsens violinspil. Stykket, hvor hun spillede sammen med organisten og gambisten, var simpelhen fremragende og udløste da også et fortjent bragende og langvarigt bifald.”
Nils Byskov-Ottosen

“Super flot anmeldelse – synd at du ikke havde mulighed for at overvære resten af festivalen – alle medvirkende overgik sig selv. Jeg må knibe mig i armen over, at vi har mulighed for en sådan oplevelse i Næstved!”
Marianne Brinch Nielsen

 

Pressefoto
Pressefoto
Pressefoto
Pressefoto