Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2020/10/12 til 2020/10/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

NÆSTVED: To mænd skabte uro
Klokken 18.24 fredag rykkede politiet ud til Banegårdspladsen i Næstved, hvor en mand gik rundt og råbte og slog på inventaret i kiosken på stedet. Da politipatruljen kom frem blev manden, der er 25 år og fra Herlufmagle, talt til ro og bedt om at gå fra stedet. Det gjorde han, sammen med en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen. I samme forbindelse var der en 28-årig mand fra Næstved, som også skabte en masse uro på stedet ved bl.a. at råbe. Og selv om politipatruljen bad ham om at dæmpe sig, fortsatte han. Derfor fik han også en sigtelse for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: Bil beslaglagt
En opmærksom borger bemærkede lørdag klokken 21.55 en bil, der blev ført noget usikkert på Indre Vordingborgvej i Næstved. Politiet blev kontaktet, og en patrulje fandt frem til bilen og fik den standset. Føreren var en 46-årig mand fra Næstved, som virkede påvirket af spiritus, og en alkometertest viste, at han havde en meget høj promille. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, og hans kørekort blev inddraget. Herudover beslaglagde politiet hans bil. Han blev løsladt igen klokken 22.20.

FUGLEBJERG: Hastighedskontroller på Slagelsevej
Det gik desværre rigtig hurtigt, da færdselspolitiet onsdag aften mellem klokken 19.10 og 23.05 stillede lasermåleudstyret op på Slagelsevej ved Fuglebjerg. Her må man højst køre 80 km/t, men 15 trafikanter trådte alt for hårdt på speederen. Fire fræsede så hurtigt af sted, at det medfører en betinget frakendelse af kørekortet, mens de øvrige 11 står til et klip i kørekortet. To bilister blev målt til at køre 134 km/t.

FENSMARK: Kig på ulovlige knallerter
På baggrund af flere anmeldelser om utryghedsskabende knallertkørsel i Fensmark var en politipatrulje tirsdag aften i byen. Betjentene fik et hurtigt glimt af en knallert, der kørte meget hurtigt, men forsvandt ind over en græsplæne i et villakvarter, og på Platanvej fik politibetjentene kontakt til fire unge på 14-16 år, som alle havde knallerter – som dog stod stille uden nummerplader. De fire ungersvende blev vejledt om reglerne for knallertkørsel og om ikke at køre på en ulovlig knallert, og politiet holder også fremover et vågent øje med knallertkørselen i området.

NÆSTVED: Standset på stjålet knallert
Politiet standsede tirsdag klokken 20.57 en 20-årig mand fra Præstø, der kom kørende på Præstøvej uden for Næstved på en knallert. Det viste sig, at knallerten var meldt stjålet den 30. september, og at den desuden virkede til at kunne køre hurtigere end tilladt. Den 20-årige blev sigtet for tyveri af knallerten, som blev taget med til nærmere undersøgelse.

NÆSTVED: Hoppede på biltag
Politiet blev tirsdag klokken 23.10 kaldt til Ramsherred i Næstved, hvor vidner havde set en mand hoppe på taget af en parkeret Seat. Den pågældende blev tilbageholdt af vidnerne i Jernbanegade. Det var en 27-årig mand fra Næstved, som blev sigtet for hærværk.

NÆSTVED: Ville ikke forlade toget
Onsdag klokken 2.05 fik politiet en anmeldelse om, at en mand ikke ville forlade et tog, der netop var rullet ind på banegården i Næstved. En politipatrulje fandt frem til den pågældende, som var noget opfarende og skabte uro, og for at sikre natteroen blev han anholdt klokken 2.33. Det var en 37-årig mand fra Ikast, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen i Næstved, og han blev løsladt igen klokken 9.00.

HERLUFMAGLE: Standset på hurtig knallert
En 21-årig mand kan nu vente en bøde, efter at han mandag klokken 16.50 blev standset af politiet. Det skete på Spragelsevej ved Herlufmagle, hvor han kom kørende på knallert med en passager bagpå. I første omgang ville han ikke standse, selv om politiet var lige i hælene på ham, og han er derfor blevet sigtet for ikke at rette sig efter politiets anvisninger. Den 21-årige – der er fra Nakskov – havde ingen styrthjelm på, og han havde heller ikke den lovpligtige ansvarsforsikring i orden. Desuden kunne knallerten køre noget hurtigere end tilladt, så han blev også sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Knallerten blev taget med til nærmere undersøgelse.

NÆSTVED: Sigtet for ikke at rette sig efter forbud mod at filme
Politiet blev lørdag klokken 10.48 kaldt til Næstved Storcenter, hvor en mand tilsyneladende var i færd med at filme ansatte og handlende. Der er opslag på indgangsdørene til centeret, hvoraf det fremgår, at det ikke er tilladt at filme i centeret. Politibetjentene fandt frem til en 31-årig mand fra Kalvehave, der var filmede med sin mobiltelefon. Han blev fulgt ud af centeret og bortvist, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 31-årige står nu til en bøde på 1.000 kroner for overtrædelsen.

NÆSTVED: Indsats mod høj hastighed på Havnegade
Lørdag aften var en af politiets patruljer til stede på Kanalvej og i Havnegade i Næstved. Det skete, efter at politiet havde modtaget flere anmeldelser om, at der blev kørt ræs og kørt hurtigt på gaderne. Mellem klokken 20.40 og 22.30 blev 46 køretøjer kontrolleret, og en enkelt blev målt til at køre 84 km/t, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t.

TAPPERNØJE: Sigtet for at have våben og ulovlige piller
Politiet blev lørdag klokken 10.15 kaldt til et opholdssted ved Tappernøje, hvor medarbejderne havde fundet en pistol. Det viste sig at være en gaspistol, som en 18-årig mand havde. Der blev også fundet 75 ecstasypiller og en bunke små lynlåsposer hos den 18-årige, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenloven. Hos en 16-årig fyr, der også bor på stedet, blev der fundet en joint, et halvt gram hash og en taser, og han blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Lille Solvej Hus Fredag klokken 15.00 – søndag klokken 13.35 Endnu ikke opgjort
Glumsø Bøgevej Hus Tirsdag klokken 9.00-16.40 Sølvtøj, kontanter og en bærbar pc af ukendt mærke
Næstved Edith Rodes Vej Hus Tirsdag klokken 9.30-12.50 Sølvtøj
Næstved Enghavevej Hus Tirsdag klokken 7.00-15.00 To bærbare pc’er af mærket Asus og Packard Bell
Næstved Ved Stadion Hus Lørdag klokken 16.40 – lørdag klokken 22.00 Intet stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Fensmark Platanvej Tirsdag klokken 19.25-20.22 Ingen sager, men patruljen fik en god snak med fire unge om forskellen på at køre på lovlige og ulovlig knallerter og i øvrigt køre hensynsfuldt i trafikken

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Slagelsevej Fredag klokken 12.08 – 17.08 1006 101 50 km/t 86 km/t 15 klip og 2 betingede frakendelser
Holme-Olstrup Landevejen Onsdag klokken 08.19 – 12.00 2340 83 50 km/t 75 km/t 3 klip
Næstved Ringstedgade Tirsdag klokken 8.28-10.28 778 11 50 km/t 66 km/t
Glumsø Sorøvej ved Susåskolen Mandag klokken 6.42-8.12 47 1 50 km/t 61 km/t
Fuglebjerg Slagelsevej Fredag klokken 18.23 – 19.59 9886 80 km/t 134 km/t 7 klip samt 2 betingede frakendelser
Næstved Kanalvej Lørdag klokken 20.40 – 22.30 46 50 km/t 84 km/t