Podcasts i alle genrer har mange lyttere. De fleste lytter hver for sig. I deres Podcast Lounge lytter man sammen med andre og får en fælles snak om det, man hører. På den måde skaber man et fællesskab med podcasts som omdrejningspunkt.

Denne aften er temaet ”Halloween” og podcasten ”Er der nogen?”, som fortæller om uhyggelige danske sagn og det okkulte. Efterfølgende starter man sammen en afslappet og uhøjtidelig snak om podcasten, temaet, relaterede samfundsemner, andre medier med samme tema og hvad der ellers falder os ind. Repræsentanter fra biblioteket og Næstved by People slutter af med at give personlige anbefalinger til bøger, film, dokumentarer, serier og andre podcasts, der lægger sig op ad deres ”halloween” tema.

Trygt rum til samtale

Podcast Lounge skal ses som et trygt rum med mulighed for at møde nye mennesker og tale åbent om en fælles interesse og nysgerrighed for podcasts og samfundet. Derudover er Podcast Lounge for alle – uanset om man allerede lytter til podcasts, om man er nysgerrig på mediet elle blot mangler inspiration til, hvad man kan lytte til.

Det er gratis at deltage i Podcast Lounge. Man skal melde dig til via www.naesbib.dk. Der kan max. være 15 deltagere pr. arrangement.

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere.

De sørger for afspritning og afstand i forhold til gældende Corona-forskrifter.

Tid og sted: Tirsdag den 27. oktober kl. 19.00-20.30 i Helligåndshuset, Næstved Museum, Ringstedgade 4, 4700 Næstved

Vil man vide mere om Podcast Lounge? Så klik ind på www.naesbib.dk eller www.facebook.com/naestvedbypeople

Fakta: Næstved by People er en nystartet frivillig forening med fokus på at skabe fællesskab og oplevelser for unge i Næstved Kommune. Det gør de blandt andet ved at afholde events – denne gang i samarbejde med Næstved Bibliotek. Selvom Næstved by People’s generelle fokus er på unge, er alle aldre selvfølgelig velkommen til Podcast Lounge.

Pressefoto