Spejderlivet er in lige nu, og det mærker Peder Bodil Spejderne, som bliver ved med at vokse og nu er oppe over 100 medlemmer (i skrivende stund 111 – heraf er mere end 80 spejdere og resten er ledere, bestyrelse og andre tilknyttet gruppen).

Da spejderne er fordelt over hele ugen, og der bliver taget de nødvendige coronaforanstaltninger med rengøring, håndvask/håndsprit og afstand, når det er nødvendigt, er det ikke et problem med en stor gruppe.

For 8 år siden talte gruppen kun ca. 30 medlemmer, og derfra har de haft en målsætning og håb om at blive 100 spejdere i et tempo som gør, at gruppen kan følge med, og det ser nu ud til at lykkes.

Udelivet og naturen er noget der hitter for tiden blandt børn, unge og voksne, og udelivet gør at de har masser af plads til at holde afstand.

Normalt er det svært at få nye spejdere i alderen 12-15 år, men hvert år de sidste 8 år, er der kommet nye hos Peder Bodil Spejderne i den afdeling:

En af årsagerne til succes hos Peder Bodil Spejderne er, at vi skaber plads til alle og gør hvad vi kan for at alle får en succesoplevelse, også de børn der har det svært i skolen eller i livet, de kommer hos os og får et lille pusterum, gode oplevelser og venskaber.

Se mere på www.naestvedspejder.dk

Fra en begivenhed før Corona blev en del af hverdagen. Pressefoto.