November måneds otte nye kunstnere er – som også de tidligere udstillere – medlem af KUBA og repræsenterer et spændende udvalg af forskellige kunstarter, som gæsterne i galleriet kan finde inspiration i.

Birgit Jørgensen
Har tegnet og malet siden hun var ung. Birgit maler med acrylfarve på lærred samt forsøger med gelliprint. At inspirationen kommer fra naturens blomster, dyr og fugle ses tydeligt i hendes kunstværker.

Lena Bechmann
Maler og tegner moderne figurative billeder i fabulerende og tegneserieagtig stil ofte med et anstrøg af humor og en historie.

Annette Lüders
Maler akrylmalerier – ofte lag på lag halvabstrakt. Hendes inspiration henter hun fra naturen, rejser og fra det spirituelle univers.

Susanne Mortensen
Er kreativ under navnet SUM. Maler med akryl, laver gelliprint (unika tryk) samt figurer og smykker i Koldglas. Hun var med til at stifte KUBA. Hendes billedsprog er abstrakt, og inspirationen finder hun overalt, hvor hun færdes.

Jette Østergård
For Jette betyder maleriet afslapning fra hverdagens pligter. I hendes kreative udfoldelser blandes følelser, som frustration og forundring og bliver til kunstværker, hvor form og farver sender glade inspirerende budskaber til beskueren.

Lisbeth Ulf Jensen
Har tidligere malet med akvarel, men er nu grebet af at udfolde sig med akryl maleri eller gelliprints. Inspirationen kommer bl.a. fra naturen, som ofte gengives på den abstrakte måde.

Marianne Græslien
Fik intensiveret sin interesse for acrylmaleri, da hun var med til at stifte KuBA. Hendes billeder er naturalistiske eller mennesker og deres udtryk. Marianne udfordrer også sig selv med at male abstrakt kunst med spændende udtryk som pludselig opstår.

Bjarne Hansen
Har stor fornøjelse af at arbejde med ler og nyder hele processen fra idé til formningen og tilblivelsen med dekoration glassur-valg og brændingen. Om det så er Raku brænding der er planen eller stentøjs brænding han vælger, er det altid spændende af se det færdige resultat. Men uanset hvad, skaber hans kunstværker gerne glæde både ved syn og berøring.

Åbningstider:
Fredage: kl. 13.00 – 17.00. Lørdage: Kl. 11.00 – 13.00.

Pressefoto