Middagsmusik er en spændende og behagelig blanding af interview og koncert, hvor man som publikum får et indblik i kunstnerens musikalske liv og karriere.

Musiker Rasmus Hedeboe akkompagnerer på guitar og står for præsentation og interview af kunstnerne. Denne gang har han inviteret sanger, musiker og komponist Jacob Bellens på scenen til sammenspil og snak.

Hør Jacob Bellens fortælle om en karriere i musikkens tjeneste blandt andet som grundlægger og frontfigur i det nu hedengangne ”I got you on tape” samt bandet ”Murder”.
Som solist har Jacob udgivet fem albums, senest albummet ”My heart is hungry and the days go by so quickly” som udkom i april 2020. Bellens har også været en kort tur omkring tv-verdenen, hvor han har lavet alt musikken til Jonatan Spang’s sitcom ”Lillemand”, sæson 2.

Rasmus Hedeboe har i en årrække stået for bibliotekets middagsmusik – således også i dette efterår – og han er samtidig midt i en spændende musikalsk karriere.
Grundet Covid19 skal der løses billet, der er gratis, til en siddeplads ved arrangementet. Billetter kan bestilles på bibliotekets hjemmeside: www.naesbib.dk

Stående gæster bedes fordele sig udenfor lounge området, efter personalets henvisninger.

Sponsor: Spar Nord
Tid og sted:
Lørdag d. 10. oktober kl. 12-13
Næstved Bibliotek

Pris og tilmelding:
Gratis, men tilmelding på www.naesbib.dk

Foto: ABW