Håndarbejdslærer og rejsebogsforfatter Trine Eger Nielsen fortæller om sin rejse til New Zealand. Om at følge sine drømme, om at rejse alene og ikke mindst om uld og garn. Foredraget vil være ledsaget af fotos, og Trine medbringer de modeller, hun designede og strikkede på turen.

Rejsebog med strikkeopskrifter

Trine Eger Nielsen har udgivet en bog med modeller fra rejsen i New Zealand – “Jorden rundt med mine strikkepinde” (2019). Bogens 12 modeller ledsages af stemningsfulde billeder og historier fra strikkerejsen. Modellerne bærer tydeligt præg af hendes passion for naturmaterialer og gennemført design.
Trine har bevidst valgt, at drømme, glæde og begejstring skal have lov at fylde i livet. Og hendes rejse er beviset på, at det kan lykkes at leve sine drømme ud.

Trine har strikket og designet, siden hun var barn. Hun har en uddannelse som håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium. Derudover er hun relationscoach og har gennem undervisning på mange niveauer formået at skabe en symbiose mellem begge uddannelser.

Man kan høre foredraget tirsdag den 27. oktober kl. 19.00-21.30 på Fensmark Bibliotek. Pris: 50 kr. Køb billet på www.naesbib.dk

Pressefoto