Tre fredage i efteråret er der mulighed for at tage et frikvarter og lytte til en eller flere noveller. Biblioteket byder indenfor til oplæsning og en snak om litteraturen og de emner, den berører.

Mange har (gen)opdaget glæden ved at lytte til en god historie og ved at have nogen at dele oplevelsen med. Og gode historier giver os mulighed for at danne vores egne billeder og spejle vores egne erfaringer. Du kan nøjes med at lytte eller du kan vende din oplevelse med de andre deltagere. Mange kommer, fordi de kender til arrangementet, som nu har kørt i adskillige sæsoner. Andre sætter sig bare ned og lytter med, når de alligevel er på biblioteket og synes, at det ser hyggeligt ud. Alle er velkomne.

Litteraturen inspirerer
Det er en overraskelse, hvilke noveller, der bliver læst højt. Det kan være noveller af helt nye og for mange ukendte forfattere. Det kan også være en tekst af en forfatter, der er på vej i glemmebogen, men stadig er værd at beskæftige sig med. Under alle omstændigheder får du ny inspiration, hvis du selv har lyst til at læse mere.

Grundet overholdelse af forskrifter i forhold til Corona, er arrangementet flyttet til Lille scene, så vi kan holde behørig afstand. Og som noget nyt er der tilmelding.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig på www.naesbib.dk

Vi læser højt følgende fredage i efteråret: den 25. september, den 23. oktober og den 20. november, alle dage kl. 15.00-15.45 ved Lille Scene på Næstved Bibliotek.

Pressefoto