Baunehøj Parks 18 grunde er specielt populære hos børnefamilier, der efterspørger kort afstand til alt det, som de skal bruge i deres hverdag med udgangspunkt fra en eksklusiv og flot udstykning. Det skriver Maycon, der har stået for udvikling og udformning af udstykningen, i en pressemeddelelse.

I forlængelse af det attraktive Digterkvarter er arbejdet så langt fremme, at de 18 attraktive grunde i den nye udstykning Baunehøj Park nu er klar til opførelse af købernes individuelle villaer. Og hvis man lægger vejen forbi den nye udstykning, vil man ofte se, at der er besøg af familier, der med tegningen af deres drømmehus i hånden, er ved at skridte deres grund af. For der er allerede mange købere, som alle har udtrykt begejstring for at skulle bygge og bo på den eksklusive udstykning, ligesom der er en del, der lige mangler at tage den endelige beslutning og sætte deres underskrift på købsaftalen, oplyser Nicky Rud fra EDC-mæglerne, og tilføjer:

”Vi har erfaret, at de fleste af dem, der først blot kom til Baunehøj Park af nysgerrighed, gav udtryk for, at det var selve udformningen og den specielle opdeling af Baunehøj Park, der fik dem til at sætte deres underskrift på købsaftalen, så de i dag er blevet ejere af en af de eksklusive grunde, som ligger i forlængelse af det populære Digterkvarter”.

Det er Udviklingsselskabet Baunehøj Park, der har købt arealet og har stået for at gøre grundene klar til salg. Det er også dem, der lægger kræfter i at udsmykke udstykningen med bl.a. Louis Poulsen gadelamper, ligesom der i selve indkørslen til området bliver en form for forhøjning, hvor navnet Baunehøj Park bliver præget i flotte bogstaver. Nicky Rud oplyser, at man med disse tiltag ønsker at understrege, at man her kommer til at bo et sted, hvor man gør noget ekstra for at matche kvaliteten af de huse, man ved er på tegnebrættet hos dem, der allerede har købt en af de 18 grunde.

Nicky Rud oplyser desuden, at vejnettet i Baunehøj Park bliver ekstra bredt. Så udover græsarmering til P-pladser langs vejen, bliver det også god plads til dem, der bruger cyklen som transportmiddel. Og det vil der nok være mange, der gør, idet et stisystem gør det hurtigt og trygt at nå fra Baunehøj Park til alt det, som børnefamilierne har brug for i deres hverdag. For både skoler, børnehaver, sportsfaciliteter og Næstved centrum kan nås på ganske kort tid, hvad enten man vælger at tage turen til fods, på cyklen eller bruge de større veje frem til målet i bil, hvilket kan blive aktuelt, hvis man skal videre til f.eks. job ad den nærliggende omfartsvej.

 

Pressefoto
Pressefoto