Faster Cool – alias Camille í Dali – og resten af teamet bag Ballonrejsen var premiereklar allerede i marts. Men så kom Coronaen, og ballonturen måtte udsættes. Men nu er det sikkert og vist. Ballonrejsen er på plakaten lørdag den 26. og søndag den 27. september.

Ballonrejsen er en poetisk, sanselig og musik-båren forestilling fra Faster Cool. Teaterstykket er for børn 3 – 8 år og deres voksne.

”I Ballonrejsen oplever vi relationen mellem drengen Philippe og hans usædvanlige Tante. Hun er ganske vist ikke særligt pædagogisk anlagt. Men til gengæld er hun fuld af smittende eventyrlyst – og så har hun en luftballon” fortæller Camille í Dali, som glæder sig utroligt meget til at møde sit publikum igen.

”Det har været hårdt at måtte undvære den umiddelbare inspiration og reaktion fra vores små publikummer. Vi benyttede nedlukningen til at producere Faster Cool TV. Det blev til 10 sjove og skæve udsendelser, der stadig kan findes på YouTube og på vores hjemmeside www.fastercool.dk. Det var dejligt at arbejde med TV, men jeg har savnet den tætte, direkte kontakt med publikum, som simpelt hen er livsnerven i alt, hvad vi producerer” siger en nu glad og forventningsfuld Faster Cool. Forestillingen er animeret med dukker og spillet af Camille í Dali og Christian Adelhorst Rossil.

Kom indenfor i ”maskinrummet”
Forestillingen tilbyder også et åbent kik ind i teatrets maskinrum i form af en fuldt synlig tekniker, som fører lamper og landskaber, laver røg og ramasjang – og ikke mindst – en passende portion modvind!

Spilletider
Ballonrejsen spiller lørdag d. 26. og søndag d. 27. september – begge dage kl. 11 i Dansk Rakkerpak & Faster Cools teatersal på kulturcentret, Grønnegade 10 i Næstved.

Billetter
Billetter købes på www.billetten.dk. eller i billetkontoret, Grønnegade Kasernes Kulturcenter.
Løssalg 135 kr. Børn, seniorer og voksne iflg. med et barn (med billet) 60 kr. Priserne er inkl. gebyr.

Børn fra kommunens skoler og børnehaver har smugkigget
Mange børnehave – og førskolebørn i Næstved Kommune har måske allerede nået at se se Ballonrejsen, da den her i efteråret indgår i WAUW-ordningen (den kommunale indkøbsordning for børneteater), men nu får de mulighed for at genopleve forestillingen i selskab med deres forældre og/eller bedsteforældre. Det plejer at være populært. Og godt teater kan aldrig ses for tit!

Pressefoto