Torsdag den 1. oktober tilbyder Næstved Bibliotek i samarbejde med VUC Storstrøm en spændende eftermiddag og aften for børn fra 12 år, samt unge, voksne og undervisere.

Cirka 4% af Danmarks befolkning kæmper med ordblindhed. Langt flere har andre former for læsevanskeligheder. Det giver store udfordringer at have problemer med at læse og skrive i et samfund, hvor skriftlig kommunikation er allevegne.

Bubber om livet som ordblind
Den kendte tv-vært Bubber er ordblind. I mange år holdt Bubber sine vanskeligheder med ordene for sig selv, men i dag fortæller han åbent om det. Med energi og glimt i øjet deler han ud af sine oplevelser og erfaringer. Det bliver ikke kedeligt!

Om eftermiddagen afholdes en workshop, hvor deltagerne kan høre om de mange elektroniske hjælpemidler og andre tilbud, der kan hjælpe ordblinde til et velfungerende liv med uddannelse og arbejde. Alle billetterne til workshoppen er revet væk.

Tid og sted
Temaaften med Bubber torsdag den 1. oktober kl. 18.30-20.00. Det foregår i Multisalen hos VUC-Storstrøm, Teatergade 23 i Næstved.

Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk

Pressefoto