Der vanker frydefulde gys, når forestillingen Abehånden opføres i Dansk Rakkerpak & Faster Cools teatersal på Kulturcentret tirsdag den 15. september kl. 20.00.

Egentlig skulle Abehånden have været hovedret til en Kultursuppe i foråret. Men det satte Coronaen en stopper for, fortæller Niels Grønne fra Dansk Rakkerpak. Så Abehånden serveres nu i en anden form og helt uden forret (suppe). Men Niels Grønne lover, at vi bliver dejligt mætte af alle de indtryk, som skuespiller André Andersen fylder os med fra scenen. For herfra tager han publikum med tilbage til sin skoletid og Mogens – hans lærers fantastiske evner som historiefortæller – nu gengivet på dramatisk vis af André Andersen. Abehånden er en rammefortælling fra dengang André Andersen selv gik i skole og for første gang mødte en vaskeægte historiefortæller.

Der er ingen tvivl om, at der går et sus af spænding gennem salen, når gyserfortællingen får alle til at sidde musestille, fordi de drages ind i historien…”Det bankede på døren… men der var ikke nogen derude…Men der ligger en abehånd foran døren. Hvordan er den havnet der? Den kan jo ikke selv have banket på..!? Og hvad er det, der kravler rundt på trappen midt om natten? Niels Grønne slutter sin spændende appetitvækker her og glæder sig til igen at se en sal med publikum på stolene og en formidabel storyteller på scenen.

Og lige en lille fodnote: Ængstelige voksne er meget velkomne til at tage større børn (fra 11 år) med, hvis de har brug for nogen til at holde dem i hånden.

Af og med: André Andersen
Tidspunkt: tirsdag d. 15. september kl. 20
Varighed: ca. 1 time
Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved. Indgang gennem kulturcentrets store foyer.

Billetter:
www.billetten.dk eller på Billetkontoret, Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Løssalg 135 kr. Børn og unge u. 25 år 85 kr.. Seniorer over 65 år 85 kr. inkl. gebyr

Foto: Torben Sørensen/Kalabas