Lørdag den 12. september kl. 11.00-11.45 er der eventyrlig koncert for de 3-8-årige på Næstved Bibliotek. Carla og hendes far spiller og synger med hjælp fra de fremmødte børn.

Carla & Far er en eventyrlig koncert for de 3-8-årige og deres forældre. Carla, Far og den blå elefant Baba spiller og synger det bedste, de har lært. De optræder både med egne sange og andres sange, som de holder af. Undervejs i koncerten er der stor brug for hjælp fra publikum til alt fra hvalsang og spøgelseslyde til flyvedans og trøstepusteri. Og måske kan koncerten inspirere til tanker som: “Hvis hende pigen på scenen kan, så kan jeg måske også?”.

Syng og dans med

Oliver Nani er kunstner, foredragsholder, lærer, musiker og far. Sammen med sin 6-årige datter Carla optræder han med børnekoncerter fulde af musik og sang. I de fleste sange er der elementer af interaktivitet – syng med, dans med og så videre. Formålet med koncerterne er at give børnene en eventyrlig og nærværende musikoplevelse og inspirere dem til selv at spille musik. Håbet er også at inspirere forældre til musikalsk samvær med deres børn.

Koncerten er støttet af Kulturministeriets “Pulje til kunstneriske sommeraktiviteter”. Den finder sted lørdag den 12. september kl. 11.00-11.45 på Næstved Bibliotek. Det er gratis at få en billet – bestil den på www.naesbib.dk

Der er et begrænset antal pladser, idet de tager hensyn til de gældende retningslinjer for forebyggelse af corona-smitte.

Pressefoto