Det sker torsdag d. 17. september kl 20.00.

De har prøvet tæt på alt, og der er intet, der kommer bag på dem – bortset fra en enkelt hæmoride i ny og næ. I en alfabetisk brokbattle skyder to halvgamle mænd med spredehagl. Få går ram forbi i denne opvisning af hånlig omtale af skattevæsen, inkompetente med- og modtrafikanter, sølvfarvede folk, som er gået kronisk i stå i køen og meget andet.

Stærkt inspireret af Bjarne Schilling og Gorm Vølvers bog ”Den store håndbog for halvgamle mænd” har Mei Oulund skrevet manuskriptet til forestillingen og instruerer også:

”Jeg faldt pladask for den befriende selvironi, der gennemsyrer bogen. Jeg faldt for forfatternes fuldstændig uforfængelige fremstilling af den halvgamle mands mange urimelige brokkerier. Og det gav mig lyst til at dykke lidt dybere ned i fænomenet: Passer det at mænd bliver surere med alderen? Også mere sure end kvinderne? Hvis ja, findes der så nogen forklaringer? Jeg har kigget i undersøgelser af fysiologisk såvel som psykologisk art (ja! De findes!) og så har jeg talt med søde, kloge og reflekterede mænd jeg kender. Og de har givet mig en del at tænke over.”

Læs mere og bestil billetter her

Foto: Lars Wahl, Næstved Teater