Det vil glæde Grønnegades Kaserne Kulturcenter at se dig til Jacks 90-års fødselsdag på lørdag kl. 14.00 i Ny Ridehus. Her fortæller Jack de historier han kan huske fra et langt liv. Der er god plads, så bare kom hele familien – også bedsterne.

Internationale navne og et stort program blev udfordringen for arrangørerne bag Næstved Internationale Gadeteaterfestival, der i stedet skabte et andet gratis teatertilbud i Næstved.

-2020 skulle have været fjerde år i træk at Næstved skulle nyde godt af gadeteaterfestivalen Street Cut, fortæller John Nørbjerg, leder af Grønnegades Kaserne Kulturcenter og uddyber at de i samarbejde med Næstveds egnsteater, Dansk Rakkerpak, har skudt genvej til gratis teater med fire teaterlørdage i august under navnet Short Cut.

Lørdag den 22. august kl. 14.00 er det fjerde og sidste gang der er gratis teater på Sydsjællands største kulturcenter i denne opgang, og det med Teatret Kriskats forestilling Memories.

Memories handler om Jack der fylder 90 år, og vi er alle inviteret til fest sammen med hans kæmpestore familie, eller dem der er tilbage. Med hjælp fra sit fotoalbum tager han os igennem sit liv. Til de store begivenheder, de små vanskeligheder og de afgørende øjeblikke. Se Jack stykke brikkerne sammen i sit liv og bliv forelsket i et menneske, der bor i os alle. Et næsten nonverbalt, fysisk show, fuld af musik, intimitet, interaktion, latter, menneskelighed og en håndfuld Old Spice.

Læs mere her

Pressefoto