Aktive Feriedage har en meget spændende workshop i Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter, fredag den 7. august fra kl. 11.00 – 13.00

Det er sjovt og lærerigt at skille elektroniske ting og sager og se, hvad de indeholder og så bruge dem til at lave f.eks. en robot, fantasi-by, Storm P-maskine, et træ eller noget andet fantasifuldt. Og det er netop det, som de 14 børn, der er tilmeldt via Aktive Feriedage til workshoppen ”Fra gammelt til hot” uden tvivl allerede nu er i gang med at glæde sig til at være en del af.

Det er multikunstneren Søren Brynjolf, der står for at guide børnene frem til målet for det, de ønsker at bruge deres kreative evner til. Søren Brynjolf er bl.a. kendt for at være både tålmodig og fyldt med godt humør, som han øser gavmildt ud af til deltagerne – og måske også til dem, der blot kommer for at kigge på. Selvom der ikke er lagt op til at der skal være publikum, når børnene leger tusindkunstnere, så bliver der alligevel mulighed for at tage et kig på børnenes kreative processer ved bordene, som stilles op foran Parkens Optik.

Pressefoto