Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2020/07/13 til 2020/07/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

NÆSTVED: Overhalede indenom
Trafikanter på Østre Ringvej i Næstved anmeldte fredag klokken 19.07, at de netop var blevet overhalet indenom af en anden bilist, som brugte en højresvingsbane til formålet. Bilisten forsvandt mod syd og svingede ad Præstøvej. Mandag konfronterede politiet bilisten med anmeldelsen. Det var en 22-årig mand fra Næstved, og han blev sigtet for at have overhalet højre om. Han kan nu vente en bøde på 2.000 kroner og et klip i kørekortet.

NÆSTVED: Fik bilen beslaglagt
Mandag klokken 18.11 standsede politiet en 25-årig mand fra Toksværd, der kom kørende i Toldbodgade i Næstved. Imidlertid havde han ikke noget kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da han flere gange tidligere var blev sigtet for at køre uden førerret, blev hans bil beslaglagt på stedet.

KARREBÆKSMINDE: 54-årig anholdt for at forstyrre
En 54-årig mand blev søndag klokken 13.44 anholdt i Karrebæksminde, hvor han havde stået på broen til Enø med meget lidt tøj på. Han var godt fuld og blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og kan nu vente en bøde. Den 54-årige blev kørt til sin bopæl for at sove rusen ud.

NÆSTVED: Gaderæs
Politiet var i løbet af weekenden på Vordingborgvej og på Ydernæs i Næstved, hvor flere bilister var samlet, og fordi der var indløbet flere anmeldelser om gaderæs. Fredag aften fik en enkelt bilist en bøde for unødig røg og støj, og politiet beslaglagde lørdag aften en bil, som var konstruktivt ændret og som havde en væsentlig større effekt end anmeldt. Bilen skal nu undersøges nærmere.

NÆSTVED: 12-årig ringede til alarmcentralen 1-1-2 “for sjov”
Alarmcentralen 1-1-2 fik torsdag klokken 17.35 et opkald om, at der lå en livløs person på en adresse på Præstøvej i Næstved. Der blev dog ikke lukket op på stedet, og ambulanceredderne kontaktede derfor anmelderen. Det viste sig at være en kun 12-årig dreng fra Jelling, og han indrømmede, at han havde ringet for sjov. Den 12-årige var på ferie i Næstved og blev kontaktet af politiet, som senere på aftenen afhørte ham i overværelse af hans forældre. De sociale myndigheder er også underrettet om sagen.

NÆSTVED: 17-årig sigtet efter sofabrand
Onsdag aften fik politi og brandvæsen en anmeldelse om, at der var ild i en sofa og nogle papkasser, der stod i en garage på Regimentsvej i Næstved. Torsdag eftermiddag meldte en 17-årig fyr fra København sig selv til politiet og indrømmede, at han havde været i garagen sammen med en kammerat, og at han ville tænde et bål. Bålet bredte sig herefter til sofaen. Den 17-årige blev sigtet for brandstiftelse og afhørt på politistationen i Næstved. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

NÆSTVED: Vejvred mand stak af fra færdselsuheld
Politiet blev tirsdag klokken 14.16 kaldt til Herlufsholm Alle i Næstved, hvor der netop var sket et mindre færdselsuheld. En knallertkører kom i sydlig retning, og i T-krydset ved Gl. Skovridervej kørte han ind i en bil, der holdt og ventede på at svinge til venstre. Uheldet skete ved meget lav hastighed, og der kom ikke nogen skader på hverken knallert eller bil. Bilisten – en 48-årig kvinde fra Rude – steg ud af bilen, men knallertkøreren sparkede til bildøren, så der kom en bule og den ramte kvinden i hovedet og faldt om. Knallertkøreren stak derefter af, mens vidner hjalp kvinden. En politipatrulje standsede knallertkøreren i Rådmandshaven kort efter. Det var en 40-årig mand fra Faxe, og han blev anholdt klokken 15.08 og sigtet for vold og for ikke at overholde sine forpligtelser ved et færdselsuheld. Det viste sig, at den 40-årige var efterlyst til fogedretten, og han fik derfor en overnatning i arresten, indtil han fremstilles i fogedretten onsdag morgen.

KARREBÆKSMINDE: Politiet på patrulje på vandet
Det er ikke kun på landjorden, at politiet holder øje. Men jævne mellemrum patruljerer politiet også på vandet. Det skete fx søndag mellem klokken 8 og 20 i farvandet mellem Vordingborg og Karrebæksminde. På grund af det mellemfornøjede sommervejr var der ikke mange sejlere på vandet. Seks sejlbåde blev dog kontrolleret, og her var alt i orden. Desuden blev der foretaget havnekontroller i Vordingborg Vesthavn, Karrebæksminde Lystbådehavn, Ydernæs Havn og Næstved Havn, hvor alt også var, som det skulle være.

NÆSTVED: 18-årig med sixpack
Fredag klokken 18.54 gik en ung mand gennem kasselinjen i et supermarked på Østre Ringvej med to sixpacks med øl uden at betale. Ud fra gode vidneudsagn fandt politiet lidt senere frem til en 18-årig mand fra byen, som blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

TAPPERNØJE: Flammehopper sigtet efter ordensbekendtgørelsen
En mand opførte sig lørdag klokken 23.40 temmelig besynderligt på en tankstation på Hovedvejen i Tappernøje. Et vidne havde set manden sprøjte lidt benzin ud på asfalten, hvorefter han antændte det og begyndte at hoppe rundt i de små flammer, der dog hurtigt døde ud. En politipatrulje, der var i nærheden, var på tankstationen et par minutter senere, og her fik betjentene fat i manden, der er 24 år og fra Tappernøje. Han blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Chr. Winthers Vej Hus Fredag midnat – lørdag klokken 13.40 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Hindbærvej Hus Torsdag klokken 12.00 – søndag klokken 18.10 Guldsmykker, et kamera af mærket Canon, kontanter i euro og dollars, en bærbar pc af mærket HP, en tablet, parfumer og knive af mærket Global
Holme-Olstrup Løgparken Hus Mandag klokken 22.00 – tirsdag klokken 23.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Tappernøje Smidstrupvej Hus Mandag klokken 3.15-11.37 Kontanter og smykker
Herlufmagle Skelbyvej, Nåby Hus Søndag klokken 7.00-9.00 En møntsamling, seks rammer øl og seks rammer sodavand og en drone
Herlufmagle Trælløsevej, Skelby Hus Lørdag klokken 21.00-21.20 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Næstved Mandag klokken 9.00-12.00 15 køretøjer blev standset: En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen og en for at køre på en ulovlig knallert  
Næstved Torsdag klokken 10.00-12.00 17 køretøjer blev kontrolleret: Fire blev sigtet for ikke at rette sig efter færdselstavlerne, tre for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele og en for ikke at have lejekontrakten med i en lejet varebil  
Næstved Vester Egesborgvej Søndag klokken 13.11 59-årig mand fra Næstved Spirituskørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Herlufmagle Spragelsevej Søndag klokken 9.13-10.43 ATK –
bestilt færdselskontrol
63 7 50 km/t 64 km/t
Mogenstrup Præstø Landevej Lørdag klokken 14.10-19.00 ATK 1048 18 60 km/t 88 km/t Fire klip
Næstved Vallensved Bygade, Vallensved Lørdag klokken 8.00-10.56 ATK –
bestilt færdselskontrol
743 9 50 km/t 66 km/t
Næstved Vordingborgvej Søndag klokken 13.04-14.04 ATK 342 23 60 km/t 89 km/t To klip
Holme-Olstrup Landevejen Fredag klokken 8.05-10.05 ATK 786 30 60 km/t 80 km/t
Næstved Havnegade Fredag klokken 11.04-13.38 ATK 1219 34 50 km/t 68 km/t