KUBA-medlemmerne håber på, at publikumssuccesen fortsætter – også i august.

Det har vist sig at være en god idé for KUBAs kunstnere at udstille deres meget forskelligartede kunstværker i det hyggelige pop-up-galleri i butikscenteret. Udover at publikum har udtrykt begejstring for udstillingerne – som for øvrigt skifter hver måned – så har mange også købt nogle af de udstillede kunstværker. I august måned kan publikum kigge nærmere på kunstværker, som er udført af Ann Mari Jensen, Käte Bruun Jacobsen, Dorte Jakobsen og Susanne Truelsen.

Ann Marie Jensen er meget eksperimenterende i sin kunst. Har i mange år været kendt for sin meget naturalistiske stil, men har nu også afstikkere til det mere abstrakte. Hun maler med akryl på lærred og begiver sig også ud i at lave collager.

Käte Bruun Jacobsen maler farverige abstrakte malerier i akryl og mixed media. Motiverne spænder fra det behageligt rolige til det mere kulørte og farvestrålende. Inspirationen til malerierne finder Käte særligt i naturen og i mødet med andre mennesker, men også i en sang eller en film. Med sine malerier ønsker Käte at være med til at sprede glæde

Dorte Jakobsen har i hele sit voksenliv arbejdet kreativt sideløbende med job og karriere. I nogle perioder mere intenst end andre. Hun har arbejdet alsidigt med mange forskellige genrer. Men de sidste 10 år er det maleriet, der har været og stadig er i fokus. Det har altid været til stor glæde og inspiration for hende at arbejde med farver og former i forskellige udtryk.

Susanne Truelsen har i mange år arbejdet med den kreative verden lige fra det abstrakte til nordens fugle-billeder samt fremstilling af betonfigur både til udsmykning ude og inde. Har eksperimenteret med en del forskellige tekniker, som hun har ført ind i billedernes verden. De billeder, der udstilles i pop-up-galleriet, er fremstillet på lærred med spartelmasse og malet med akrylmaling. Betonhusene er fremstillet i materialer, som gør, at de kan tåle at stå ude.

Alle er velkomne, og der er gratis adgang

Åbningstider:
Fredage kl. 13.00 – 17.00
Lørdage kl. 11.00 – 13.00
Der vil være 2 KUBA-medlemmer til stede for – hvis man ønsker det – at give informationer om kunstværkerne.

Ann Marie Jensen. Pressefoto.