Først en lammende lukning, dernæst en forsigtig åbning. Arena Næstved har løbet hurtigt i foråret – på reduceret medarbejderstab og med uvished om fremtiden, som det eneste sikre. De er nu klar til at introducere jer for deres Tyvstarterkoncept med færre deltagere og nye oplevelser til jer, og senere kommer andre nye typer events, som de glæder sig til at præsentere for jer:

Vi har indgået nye erhvervspartnersamarbejder, udgivet et magasin med interviews med sportsfolk og musikere, vi har ryddet op i kælderen, sat gang i etablering af klubhus i den gamle restaurant og på fredag kommer vi med resultaterne af en publikums- og brugeranalyse, som vi har analyseret på i skyggen af Covid-19. Nu holder vi en kort pause, en sommerferie, hvor vi ruster os til efterårets mange aktiviteter og fuldt hus i Arena Næstved fra morgen til aften. Det glæder vi os virkelig til – uanset hvad ”fuldt hus” betyder til den tid.

Der kan være flere måneder fra billetkøb til event, og for at forsøde ventetiden, tilbyder vi Tyvstarter. Det kan være foredrag, hyldest, workshop eller en minikoncert – som lægger sig op ad den store event, men med færre deltagere, mere nærhed, siddepladser og ind i mellem uden alkohol. Pris 50 kroner + gebyr.

Vi har plads til afstand
Et af vores stærkeste kort på hånden er vores mere end 5.000 kvadratmeter. Når sommerens sol kølner af, vil I opleve Arena Næstved skinnende ren og med klare anvisninger på hvor mange vi må være hvor, plus separate barer og ind- og udgange. Vi har 118 toiletter og mulighed for at sektionere publikum og brugere efter de lovmæssige krav. Vi glæder os til at se jer.

Hvordan går det egentlig?
Skidt, tak. Men det går. Vi er her endnu, og humøret steg betragteligt, da foreningslivet kom i gang igen i juni.

Vi har udsat et par koncerter til senere på året, og vi har tilføjet nye. Næsten alle billetkøbere har beholdt billetterne til de nye datoer, det sætter vi stor pris på. Og Arena Næstveds 27 erhvervspartnere står stadig bag os, mange tak for det. De statslige pakker hjælper også en del – og måske lidt af de mange feriepenge, der er på vej ud i samfundet, veksles til oplevelser hos os. Det håber vi på.

Første mulighed for at være en del af et større fællesskab bliver Næstved Synger den 1. september. Vi har reduceret deltagerantallet til 500 og vil sikre, at alle trygt kan løsne stemmebåndet og få taget til at løfte sig i fællessang. Alberte Winding og duo kommer – kommer du? Der er stadig billetter.

Pressefoto