Sommeren står for døren, og ferien afholdes for de flestes vedkommende i Danmark, hvor sand, strand og blå bølger nydes med familie og venner i ugevis.

Den bold har koncertarrangørerne ”Vi Elsker…” grebet. Musikgrejet pakkes ud i sommerlandet sammen med danske topnavne som Burhan G og Sanne Salomonsen.

– Selvom sommerens store festivaler er aflyst, glæder det os utrolig meget, at vi kan arrangere ”Vi Elsker Sommer 2020”. Vi har Burhan G, Mick Øgendahl (med sit nye show: ”Øgendahl’s forsamlingshus med venner”), Sanne Salomonsen, John Mogensen (Rasmus Bjerg), MGP Show, Hr. Skæg og Onkel Reje med på touren, så der er underholdning til hele familien, siger koncertarrangør Riffi Haddaoui, der samarbejder med REKOM GROUP om ”Vi Elsker Sommer 2020”.

Touren gæster en række byer bl.a.

KARREBÆKSMINDE – Ved broen 28, 4736 Karresbækminde
UGE 31/32: 30. juli – 31. juli – 2. august – 3. august – 4. august

– Vi kommer rundt i hele landet og glæder os til at møde danskerne der, hvor ferien bliver holdt. Der er lagt op til en sommer i hyggeligt lag med familie og venner, og det glæder os i dén grad, at vi kan bringe musik og grin med ud til danskerne og skabe gode ferieminder sammen med store og små, siger Riffi Haddaoui.

”Vi Elsker…” lægger ikke skjul på, at aflysningerne af årets tourkaravane med ”Vi Elsker 90’erne” og ”Vi Elsker 80’erne” var en streg i regningen. Men sådan er livet en gang imellem.

– Vi er positive mennesker og har i stedet valgt at vende situationen. Gennem de seneste måneder har vi derfor afholdt gratis, online Stay Home Partys med titusindvis af deltagere. Det har været en utrolig dejlig oplevelse – men vi må indrømme, at vi glæder os ufatteligt meget til igen at komme på landevejen og møde folk derude, siger Riffi Haddaoui.

Der er naturligvis taget højde for alle forholdsregler i forhold til Covid19. Alle pladser er til rådighed med den tilladte afstand og under alle shows/forestillinger er publikum siddende (i telt).

Billetter kan købes fra på tirsdag via Ticketmaster.dk

Pressefoto