Velkommen til åbning af udstillingen “Everyday” af Peter Olsen på NU galleri på lørdag d. 13.juni kl. 15-19:

Det er med stor glæde, vi åbner udstillingen Everyday med skulptøren Peter Olsen (f.1982).

Peter Olsen er vokset op på Næstved-egnen og var en del af det eksperimenterende graffiti-miljø i Næstved. Peter Olsen gik på det Jyske Kunstakademi (2006-2011 ) og bor og arbejder nu i København. Det er spændende at se ham vende tilbage til sine rødder på Maglemølle med denne udstilling. Se mere på www.nugalleri.dk

Vi har koordineret åbningenen med Finissage på udstillingen “RUM” med Lasse Schmidt Hansen og Jesper Rasmussen kl. 13-16 på Ringstedgalleriet og der er arrangeret buskørsel for dem, der vil med. Hvis du vil sikre dig en plads i bussen, så skriv til ringstedgalleriet@mail.dk, – helst senest d. 9/6.

Om udstillingen skriver Peter Olsen:

“Smeltet sammen med bygningen rejser vi os op og går ind i køkken-alrummet. Gennem vinduet ses bevægelser i lejlighederne overfor. Støj fra radioen hos overboen trænger gennem betonelementerne, der adskiller rummene. Fuldendt planløsning. Kort ophold i det hvide klinkebadeværelse, ud af døren og ind i elevatoren.

Udenfor og igennem byen. Nye bygninger med sydvendte altaner er skudt op over natten. Rækker af plantede træer i poser langs asfalterede veje. Det gode liv midt i byen. Kroppe bevæger sig frem og tilbage. Ind i endnu en bygning og op af trapperne. Solen skinner ind gennem de store vinduespartier, der går fra egetræsgulvet til akustikloftet og oplyser landskabet. Varmen er uudholdelig”.

NU galleri
Maglemølle 83, 1.sal
4700 Næstved
Åbningstider:
Lørdag og søndag 14-18 og efter aftale (51728212)

Pressefoto