Foreningen Næstved by People står i spidsen for en drive-in weekend, fyldt med aktiviteter for alle aldre, der kan nydes fra bilen. Arrangementet hedder NÆSTVED BY CAR og finder sted på Næstved Kommunes parkeringsplads ved Rådmandshaven fredag den 10. til søndag den 12. juli 2020.

Arrangementet vil være proppet med både filmvisninger, musikquiz, teater- og danseforestillinger på storskærm samt en live koncert! 

Næstved by People har skabt NÆSTVED BY CAR med fokus på at skabe liv i Næstved centrum, som kan gavne byens forretninger samt skabe skønne sommeroplevelser for Næstved og oplandets borgere; trods Corona og dertilhørende restriktioner.

“Vi synes Næstved har en vis størrelse som gør, at byen skal være repræsenteret når det gælder store kulturelle trends”

Der har ikke været tvivl om at drive-in arrangementer de seneste måneder er blevet en stor trend, da konceptet gør det muligt at få kulturelle oplevelser og samtidig overholde sundhedmyndighedernes restriktioner i forbindelse med Covid-19. De tidligere drive-in arrangementer har mest været arrangeret i større byer, som ses som kulturelle knudepunkter. Dog synes vi i Næstved by People, at Næstved også skal repræsenteres og dermed følge de større kulturtrends.

Få oplevelser sammen på tværs af generationer
Aktiviteterne til NÆSTVED BY CAR vil være i forskellige genre. Det har vi gjort for at skabe noget for enhver smag og alder. Forhåbentligt er nogle af aktiviteterne også nogen, hvor man kan mødes på tværs af generationer, og sammen få en dejlig oplevelse.
Der kan til hver aktivitet deltage 100 biler. Prisen pr. aktivitet for én bil vil være mellem 200 og 300 kroner – uanset om I er to eller fem i en bil.

Informationer om hver enkelt aktivitet kan findes på ‘Næstved by People’’s Facebookside.

“Tak for den lokale støtte og opbakning vi har mødt”

Vi har til planlægningen af NÆSTVED BY CAR fået rådgivning af Næstved City forening. Vi har haft stort fokus på at sætte så mange lokale virksomheder i spil som muligt: derfor er storskærmen, der bliver brugt til blandt andet filmvisning samt teater- og danseforestillingerne, lejet af AV-Huset A/S, som netop er beliggende i Næstved. Vi kan også mærke opbakningen fra flere af byens virksomheder, som sammen med Næstved Kommune og Mærk Næstved støtter økonomisk op om NÆSTVED BY CAR.

NÆSTVED BY CAR er skabt af lokale frivillige ildsjæle fra foreningen Næstved by People. Næstved by People vil være med til at gøre Næstved Kommune til et endnu mere attraktivt sted at bo og besøge: det gør vi ved at lave projekter og arrangementer med fokus på fællesskab og oplevelser.