Store Legedag med elastikspring og klatretårn
Alle drenge og piger fra 0. – 9. klasse inviteres til – ganske gratis til at møde op på parkeringspladsen og få sig nogle sjove timer i High Jumper og/eller i Rocky Mountain, torsdag den 2. juli fra kl. 11.00 – 14.00.

Der har været mange spekulationer om, hvorvidt det ville være forsvarligt – og om vi kunne få tilladelse til – at gennemføre de aktiviteter, der var planlagt gennem Aktive Feriedage, siger Signe Tedaldi Clausen, formand for Centerforeningen og fortsætter: Men da der lige nu og her er givet grønt lys for, at vi kan invitere Næstveds drenge og piger til at få nogle sjove timer i centeret, glæder vi os over, at vi kan give plads til, at de kan få sig nogle sjove oplevelser i den friske luft og i hinandens selskab med alle de forbehold, der gør det trygt og rart at være med.

Mærk suset i maven
I High Jumper kan deltagerne hoppe helt op til 7 meter op i luften. Samtidig kan de få fornemmelsen af vægtløshed, når de svæver i luften. På grund af elastikkernes effekt kan man komme højt op og derefter lande blødt igen, klar til et nyt spring. Highjumperen har 4 trampoliner med elastikker, så 4 personer kan hoppe/slå salto samtidigt. Og er man rigtig dygtig er det muligt at slå kolbøtter og lave akrobatiske stunts. Alle kan prøve Highjumper, idet der er forskellige sværhedsgrader, og man kan vælge netop den elastikbelastning, som passer bedst. Det er helt ufarligt, og man bestemmer selv, hvor højt man vil hoppe.

Prøv at være bjergbestiger
Rocky Mountain er et super sejt ”bjerg” på 8 meter i højden. Her er virkelig tale om en klatrevæg med udfordringer til alle friske drenge og piger. Med koncentration og færdigheder gælder det om at kravle til toppen. Der er professionelt sikkerhedsudstyr, så det er helt ufarligt, og sikkerheden er i top.

Der tages de nødvendige forholdsregler i forhold til myndighedernes krav om at holde afstand og spritte af både før og efter deltagelse.

Andre spændende aktiviteter
Onsdag den 8. juli er der trylle- workshop med Lars U.
Fredag den 7. august er der workshop med Søren Brynjolf ”Fra gammelt til HOT”
Se mere på www.sjp.dk

Pressefoto