Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2020/05/11 til 2020/05/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

NÆSTVED: Havde hardballpistol – eftersøgt til fogedretten
Torsdag klokken 20.56 fik politiet en anmeldelse om, at der gik to mænd på Nygårdsvej i Næstved, og den ene havde en pistol i bukselinningen. Det var en 46-årig mand fra Næstved, som havde en hardballpistol med sig, men han havde hverken truet med den eller vist den frem. Han var sammen med en 35-årig mand uden fast bopæl, som viste sig at være efterlyst til fogedretten. Han blev derfor anholdt og fredag morgen bliver han overført til fogedretten.

NÆSTVED: Tog den venstre om helleanlæg
En 21-årig mand fra Næstved kan nu vente en bøde og formentlig et klip i kørekortet. Fredag klokken 0.40 kørte han sammen med en kammerat i bil ad Havnegade mod nord, og i krydset ved Kanalvej, kørte han ud over spærrefladen og venstre om helleanlægget for at dreje til venstre ad Kanalvej. Imidlertid kørte der en politibil bagved, hvilket den 21-årige nok ikke var klar over. Politibetjentene standsede den 21-årige længere ude ad Kanalvej. Han blev sigtet for de to færdselsforseelser, og hans kørekort blev ombyttet til et midlertidigt, mens sagsbehandlingen er i gang.

NÆSTVED: Bil beslaglagt
Politiet standsede onsdag klokken 16.24 en bil, der kom kørende på Ring Nord i Næstved. Her viste det sig, at chaufføren ikke havde kørekort til at køre bilen, og da det ikke var første gang, at han var blevet taget i at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt, og han blev sigtet for at køre uden førerret. Desuden viste det sig, at manden – som var 21 år og uden fast adresse – også havde et baseballbat i bilen, og han blev derfor også sigtet for at overtræde våbenloven.

NÆSTVED: Narkotikakørsel på ulovlig knallert
Politiet standsede onsdag klokken 21.53 en 21-årig mand fra Næstved, der kom kørende på en knallert på Figenvej. Han virkede påvirket af euforiserende stoffer, og da politiet undersøgte hans knallert nærmere, viste det sig, at den var ændret, så den kunne køre væsentlig hurtigere end det tilladte. Han havde desuden ikke kørekort til at køre knallerten og heller ikke hjelm på. Han blev derfor sigtet for både narkotikakørsel, for at overtræde lov om euforiserende stoffer, for at køre på en ulovlig knallert, for at køre uden hjelm og for at køre uden førerret.

NÆSTVED: Hash
En patrulje standsede torsdag klokken 02.10 en bil, der kom kørende på Vordingborgvej. I bilen sad tre unge mænd, hvoraf den ene viste sig at have en klump hash på et gram på sig. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer. Det var en 18-årig mand fra København.

NÆSTVED: Butikstyveri
En medarbejder i BILKA i Næstved Storcenter bemærkede onsdag klokken 18.15 to unge drenge, der valgte at tage en flaske vodka og en flaske “Små sure” ind under jakken uden at betale. De to drenge – der var 14 og 15 år og fra henholdsvis Næstved og Haslev – blev standset, og da politiet kom, blev den 15-årige sigtet for butikstyveri. Desuden blev de sociale myndigheder underrettet.

NÆSTVED: Påvirket, uden kørekort og med hash i bilen
Politiet standsede torsdag klokken 20.50 en 24-årig mand uden fast bopæl, der kom kørende på Fabriksvej i Næstved. Den 24-årige var rødøjet og virkede påvirket af stoffer, og en narkometertest gav da også udslag for cannabis og kokain. Derfor blev han anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da han også var frakendt kørekortet, blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Politibetjentene fandt en klump hash, og den 24-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. En 28-årig mand, der var med i bilen, havde 0,6 gram kokain og to gram hash og blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: 67-årig anholdt efter blufærdighedskrænkelse
Lørdag klokken 21.10 fik politiet en anmeldelse om, at en mand stod ved legepladsen ved Susåen ved Kompagnistræde i Næstved, og han havde blottet sig for et par unge piger. En politipatrulje anholdt klokken 21.20 den pågældende, der ganske rigtigt stod på stedet med gylpen åben. Det var en 67-årig mand, der blev sigtet for blufærdighedskrænkelse og taget med til politistationen i Næstved. Her fandt betjentene et gram kokain på den anholdte, som derfor også blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 67-årige blev løsladt igen klokken 23.26.

NÆSTVED: Sigtet for vold efter strid om dyner
En 18-årig kvinde fra Næstved var søndag aften udsat for vold. Hun ville afhente noget sengetøj hos en bekendt i den sydlige del af byen, men de ragede uklar, og striden endte med, at den 18-årige fik et knytnæveslag i ansigtet. Politiet ankom kort efter til stedet, og klokken 0.55 anholdt betjentene en 17-årig kvinde, der blev sigtet for vold. Hun blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 2.24.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fuglebjerg Fredensvej Hus Onsdag klokken 14.21 Sølvtøj, Ipad 7 og Samsung mobiltelefon
Næstved Præstø Landevej Hus Søndag klokken 13.00 – onsdag klokken 17.30 Lamper og stole
Næstved Faunedalen Hus Fredag klokken 03.35 Lampe

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Parkvej Mandag kl. 16.45 – 21.00 1 sag vedrørende håndholdt mobiltelefon og 1 sag vedrørende overhaling for fuldt optrykket.
Næstved Stenlængegårdsvej Fredag kl. 13.00 – 16.00 6 standsede køretøjer, 6 sigtelser vedrørende færdselstavler og pile ikke respekteret.
Glumsø Suså Landevej Tirsdag klokken 12.53 – 13.53 Hastighedskontrol med laser – højst tilladte hastighed på stedet 60 km/t. Tre blev sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet. En blev sigtet for at have benyttet håndholdt mobiltelefon under kørslen
Glumsø Møllebækvej Torsdag klokken 13.30 – 14.00 10 køretøjer kontrolleret, en sigtet for at køre for stærkt
Næstved Vordingborgvej Lørdag klokken 01.24 – 01.36 Hastighedskontrol, en sigtet for at køre for hurtigt, med klip til følge
Næstved Vordingborgvej Lørdag klokken 23.54 – søndag klokken 00.27 Hastighedskontrol, en sigtet for at køre for hurtigt, med klip til følge
Sandved Skælskør Landevej Torsdag klokken 13.09 – 13.56 Hastighedskontrol – en sigtet for at køre for hurtigt, med klip til følge

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Fensmarkvej Lørdag klokken 17.47-20.10 ATK –
bestilt færdselskontrol
228 20 60 km/t 104 km/t En betinget frakendelse
Næstved Præstø Landevej, Fårup Søndag klokken 14.41-20.10 ATK –
bestilt færdselskontrol
1000 43 80 km/t 129 km/t Fem klip
Sandved Nyvej Lørdag klokken 9.52-16.31 ATK –
bestilt færdselskontrol
50 km/t

 

Del på sociale medier