Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2020/04/27 til 2020/05/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HERLUFMAGLE: Fem mænd sigtet efter lov om euforiserende stoffer
Politiet fik i går klokken 17.08 en opringning fra en borger, der havde set en mand gå rundt med en pistol i Gelsted. Flere politipatruljer blev sendt til stedet, og fik omringet den bygning, hvor manden med pistolen skulle befinde sig. I huset blev der fundet 49 gram hash og en splatterpistol, og fem mænd i alderen 43 til 55 år blev anholdt og sigtet efter lov om euforiserende stoffer. De blev alle løsladt efter endt afhøring senere på dagen.

NÆSTVED: Tre taget på fersk gerning i butikstyveri
Politiet fik fredag klokken 17.41 en anmeldelse om at tre mænd, hvis bil holdt parkeret ved Næstved Megacenter, optrådte mistænkeligt. De kom med mellemrum hen til bilen, hvor de tømte deres rygsække, og herefter gik de videre til butikkerne i området. Politiet anholdt tre mænd i alderen 25-29 år, alle fra København. Da den parkerede bil blev undersøgt, fandt politibetjentene 149 spraydåser med maling og malerprodukter, adskillige flasker vin og spiritus, knive og noget tøj. Varerne stammede bl.a. fra Biltema og Intersport, og de tre mænd blev herefter sigtet for butikstyveri. De blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt senere på natten.

NÆSTVED: To havde hash
Politiet fik torsdag klokken 20.10 en anmeldelse om, at der sad flere personer i et skur på Farimagsvej i Næstved, og anmeldelsen gik på, at de indtog ulovlige stoffer. Det var otte personer i alderen 16-23, og det viste sig, at en 20-årig mand fra Næstved havde 3,6 gram hash, mens en 19-årig mand fra Næstved havde 0,4 gram hash på sig. De blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og de blev herefter alle anmodet om at forlade stedet.

NÆSTVED: 25-årig fik bilen beslaglagt
Politiet standsede onsdag klokken 12.20 en 25-årig mand fra Næstved, der kom kørende ad Odensevej. Et tjek i politiets registre afslørede, at den 25-årige var frakendt kørekortet, og han flere gange efterfølgende var blevet standset og sigtet for at køre i frakendelsestiden. Det blev han også i dette tilfælde, og på grund af de tidligere sager blev hans bil beslaglagt på stedet. Det var den 25-årige ikke helt tilfreds med, og han råbte fucking ludere efter betjentene, og derfor blev han også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: Tre sigtet for at stjæle pantflasker
Politiet tjekkede torsdag klokken 1.20 en varebil, der kørte ud fra p-pladsen ved
Netto på Åderupvej. Der var fyldt med poser med tomme pantflasker i varerummet, og på forsædet var der tre personer – føreren var en 24-årig mand og den to andre en 41-årig mand og en 24-årig mand, alle fra København. De blev sigtet for at have stjålet pantflaskerne.

NÆSTVED: Larmede op og smed med flasker
Politiet fik mandag klokken 19.55 en anmeldelse om, at der var larm og råben ud for sygehuset i Ringstedgade i Næstved. Det var tilsyneladende en 23-årig mand fra Hvidovre, der var raget uklar med et par andre, og han havde smidt med flasker og optrådt utryghedsskabende. Den 23-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og kan nu vente en bøde.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Erantisvej Hus Mandag kl. 21.00 – tirsdag kl. 08.30 Intet stjålet
Næstved Alfehøjen Hus Tirsdag kl. 07.30 – 13.20 Smykker
Næstved Stejlehøjen Hus Tirsdag kl. 06.30 – 15.00 Endnu ikke opgjort

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Næstved Søndag kl. 11.30 – 13.30 15 køretøjer kontrolleret. 10 sager i alt. 3 sager vedrørende inddragelse af nummerplader, 2 grundet manglende forsikring og 1 grundet restance til det offentlige. 1 kørte uden gyldigt kørekort, 1 anvendte håndholdt mobiltelefon under kørsel, 1 brugte ikke sikkerhedssele, 1 overhalede over spærrelinje, 1 havde ikke medbragt kørekort under kørslen og 2 parkeringsafgifter udstedt.  
Næstved Slagelsevej Tirsdag kl. 14.02 – 15.06 Højeste målte hastighed på 82 km/t i en byzone. Derudover en kørsel frem for gult. 5 sager i alt med 3 klip – og en kørte uden kørekort.  
Næstved Ved Åsen Mandag kl. 23.36 18-årig mand fra Næstved Narkokørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Glumsø Sorøvej Mandag klokken 7.22-9.53 ATK –
bestilt færdselskontrol
125 6 50 km/t 63 km/t
Glumsø Åsøvej Mandag klokken 10.43-12.02 ATK –
bestilt færdselskontrol
65 1 60 km/t 72 km/t