I nye butikslokaler med rigtig god trafikforbindelse og parkeringsmuligheder, slår webshoppen Yarno.dk nu dørene op for fysisk besøg.

Med Yarno’s nye showroom/butik ved Roskilde vil de nå ud til de kreative hænder i hele Region Sjælland med fysisk salg, rådgivning og inspiration. Interessen for at se og mærke garn før køb er vokset støt de seneste år, og med Yarno er det nu muligt. Det er naturligvis stadig muligt at handle online med lynhurtig levering og samme store udvalg.

Yarno er en foretrukken webshop med et kæmpe sortiment indenfor garn og hækleri, som oplever stor vækst. Nu udvides der med en butik, hvor kunder kan komme ind og se og mærke garnet inden køb.

Interessen for garn og strik er vokset meget i Danmark de seneste år, og Yarno.dk har nydt godt af det. Nu har de brug for mere plads og flytter derfor ind i nye lokaler med butik/showroom.

Sortimentet består af garn til priser, hvor alle kan være med, samt strikkepinde, hæklenåle, sæt og tilbehør til dine forskellige strikke- og hækleprojekter.

Du kan finde de mest populære varianter som DROPS Air, Brushed Alpaca, Mayflower Super kid Silk i deres sortiment. Yarno arbejder med kendte brands som DROPS, Mayflower, Scheepjes, Chiaogoo, KnitPro og meget mere.

I butikken kan du finde tilbehør og inspiration til Amigurumi projekter, hjemmelavede tasker og hæklede ting til babyer.

Yarno arbejder på højtryk for at have et bredt sortiment af billigt garn og stærke garn tilbud. Markedet med mode og trends undersøges hele tiden og ud fra disse undersøgelser køber de nye garn og farver.

Yarno er helt klart et besøg værd. Kom ind og bliv inspireret nu.

yarno.dk
Ledreborg Alle 130 J
4000 Roskilde
31 50 82 13
info@yarno.dk

Et kæmpe sortiment indenfor garn og hækleri. Pressefoto.