Kunsthal Rønnebæksholm har savnet jer – og glæder sig til at se jer igen fra torsdag den 28. maj kl. 12.00:

Hvor er det skønt at regeringens længe ventede forhandling har resulteret i en udvidet genåbning, hvor kunst- og kulturinstitutionerne nu igen kan besøges.

Efter at have været lukket i mere end to måneder grundet coronavirus, kan vi nu åbne dørene igen til udstillingen Astrid Holm & Co med bidrag af samtidskunstnerne Augusta Atla, Åsa Cederqvist, Jeannette Ehlers, Helene Nymann og Mette Winckelmann.

Udstillingen har vi fået forlænget, takket være alle udlånere, museer, private og kunstnerne; Augusta Atla, Åsa Cederqvist, Jeannette Ehlers, Helene Nymann og Mette Winckelmann. Det er vi super glade for. Udstillingen kan opleves til og med søndag 30. august

Som gæst på Kunsthal Rønnebæksholm er din sikkerhed helt afgørende for os. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledning. Dermed at jeres besøg bliver trygt, sikkert, forsvarligt og fyldt med gode oplevelser.

Vi venter lidt med at åbne Børneværkstedet, men har lavet nogle små poser med kreative opgaver, som I kan tage med hjem. I samarbejde med Billedskolen Storstrøm. Spørg vores søde personale efter dem.

I anledning af genåbningen inviterer Kunsthal Rønnebæksholm til et sommerprogram med kunst og kulturoplevelser, der både kommer til at foregå i parken og på digitale kanaler. Hen over sommeren præsenterer vi en række nye kunst- og kulturaktiviteter og digitale tilbud, der skal sende kunsten ud i hele landet – også til dem, der stadig må holde sig isoleret på grund af corona.

Åbningstider
Torsdag-søndag : 12.00-17.00
Helligdage : 12.00-17.00
Caféen lukker: 16.30

Foto: ABW
Del på sociale medier