70 år og 2 dage når Ivan Pedersen at blive, når han står på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 24. april 2020.

54 år på de danske scener, et bagkatalog på mere end 20 albums, over 700 registrerede sangtitler hos Koda og et samlet pladesalg herhjemme på mere end en mio. albums, skulle man tro kunne sikre Ivan Pedersen veteranstatus her i landet. Men som sanger og sangskriveren selv udtaler:

“Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv, skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er “gået af”. Men efter at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig – men jeg ligger ikke ned endnu!”

Ikke desto mindre – og måske netop derfor – pakker sangeren turbussen og tager på landevejen i foråret 2020 med et nyt show indeholdende sange fra hele karrieren. Med sig har han sit musikerhold, hvis eminente alsidighed, kunnen og lysende spilleglæde tog publikum med storm på Ivan Pedersens lands-turné i 2016, i anledning af hans 50-års jubilæum som professionel. Turen fik overalt fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører og presse.

Bandet udgøres af guitarist: Lars Krarup, bassist: Tove Sørensen, på keyboards: Søren Skov, guitarist/sanger: Nanna Larsen og hele holdet piskes frem af Klaus Menzer bag trommerne.

“Jeg glæder mig så meget til at spille og synge med dette formidable hold igen!” siger sangeren, der med et smil husker den forrige tur, hvor mange af sangene, fra McKinleys, fra Backseat, fra Moonjams repertoirer, også et par sange fra Laban-perioden, blev fundet frem fra gemmerne, støvet af og serveret i nye friske arrangementer. Sådan vil det også blive 2020, dog med en række fornyelser i repertoiret.

Find din billet på www.gkkultur.dk, og fra Billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Pressefoto
Del på sociale medier