Kunsthal Rønnebæksholm holder midlertidigt lukket, men parken er åben.

Det sker som følge af regeringens udmelding om, at alle offentlige indendørs kulturinstitutioner foreløbig skal holdes lukkes til og med mandag 13. april 2020. for at mindske spredning af coronavirus (COVID-19).

I Rønnebæksholms Park kan man nyde vejret, samtidig med at se en del af udstillingen Astrid Holm & Co med bidrag af samtidskunstnerne Augusta Atla, Åsa Cederqvist, Jeannette Ehlers, Helene Nymann og Mette Winckelmann.

Her kan man se den helt særlige serie Ruiner af Augusta Atla. Det er en serie af tre værker der står udendørs i Rønnebæksholms smukke park. Værkerne er større malerier der er installeret og skabt til at stå udendørs i sammenspil med havens og facadens arkitektur. De tre værker refererer til brudstykker af malerihistorien, sat sammen på ny og forstørret. Selvom værkerne er enkelte malerier, forstås serien som ét værk og fungerer sammen som en total installation i havelandskabet, under himmelen og elementernes rasen. De tre store udendørsmalerier er placeret rundt om hovedbygningen. Husk at passe på hinanden og holde afstand.

På Rønnebæksholms instagram og facebook laver de små opslag fra arkivet af tidligere udstillinger og aktiviteter. Her sætter de lys på og reflekterer over tidligere begivenheder. Kig endelig med.

De har opdateret deres bogbutik på hjemmesiden. Har kan I bestille nyt spændende kunstnerisk læsestof. Der er både til store og små, og til og med påsken er der fri fragt. Bestillinger kan sendes til info@roennebaeksholm.dk

Foto: ABW