Din tanke i dag, er dit liv i morgen! Så tag hånd om dit eget liv, samme med THODEL- kropsterapi.

Kropsterapeut og coach Lone Regitze Klitten underviser. Hun arbejder i sin egen praksis, hvor hun giver dybdegående pulserende massage, samtaler og vejledning i kropsøvelser, til at fremme et bedre helbred.

Tænker du nogle gange over, hvor dine tanker kommer fra? Hvorfor du gør de ting, du gør? Hvorfor du tænker, på den måde du gør? Hvorfor dit liv nogle gange går i ring? I de samme mønstre? Træt af at blive i det samme mønster?

Der kan være mange årsager til at have disse tanker og mønstre. Måske de er gode for dig og måske ikke. Men tænk, hvis du bestemte det selv.

Tankemønstre
Den måde du er sammen med andre på. Ofte at ramle ind i bestemte personkarakterer der ikke er gode for dig. Have svært ved at sige til – og fra. Travlt med hvad andre gør og siger. Angst. At skulle præstere. Være perfekt. Følge med strømmen. Man kan blive ved.

Lone Regitze Klitten vil igennem halvanden time fortælle dig om kroppens evne til at lave mønstre, hvordan den opretholder disse mønstre og hvordan du kan vinke farvel til dem.
Hvorfor er de kommet? Hvorfor de bliver? Hvordan du kan komme af med dem?
Hvordan du, gennem din vejrtrækning og dine tanker, kan gøre dig selv stærk, fri og målrettet samt skabe en sund krop.

Du vil ved dette foredrag få nogle øvelser du kan bruge, lige fra du hører om dem og resten af dit liv.
Sammen tager man en ting af gangen, hvor der er mulighed for at spørge yderligere ind til øvelsen.

Det finder sted på Grønnegades Kaserne, Grønnegade 10 i Næstved.

AOF Næstved og Susålandet arrangerer. Tilmeld dig her.

Foto: ABW