Efter en stor renovering af Shell tankstationen på Køgevej i Næstved er der lagt op til stor genåbningsfest fredag den 21. februar. På den opfriskede tankstation er den tidligere butiksbygning blevet fjernet, så området nu fremstår flot og velfriseret. Genåbningen fejres med gammeldags tankpassere ved tankstanderne og særtilbud på Shells benzin og diesel.

I november sidste år rykkede bulldozere og anlægsfolk ind på Shell Express på Køgevej 7 for at give tankstationen en velfortjent opgradering. Nu er arbejdet, som bl.a. omfattede nedrivning af den gamle butiksbygning, veloverstået og området omkring tankanlægget fremstår flot og indbydende.

I den anledning inviterer tankstationen til stor genåbningsfest fredag den 21. februar i tidsrummet mellem klokken 14 og 17. Her vil gammeldags tankpassere hjælpe bilister med at få tanket bilen til ekstra nedsatte priser i form af benzin til 7,99 kr./l. og diesel til bare 6,99 kr./l. Der vil også være gaveposer med lidt til den søde tand samt balloner og Ferrari modelbiler til børnene på bagsædet.

På dagen er der også en konkurrence, hvor præmien er tre måneders gratis bilvask i form af det nye Shell Bilvask+ luksusabonnement, som giver adgang ubegrænset bilvask på ca. 100 Shell tankstationer.

“Vi forbedrer løbende Shell stationerne i hele landet, og nu var turen kommet til Shell Express i Næstved. Ikke mindst fordi den gamle butiksbygning ikke just stod og pyntede. Med rette kræver bilister i dag adgang til gode faciliteter, herunder topmoderne vaskehaller, som den vi også har her på Køgevej. Renoveringen bringer tankstationen i en stand, som vi og kunderne kan være rigtig godt tilfredse med, synes jeg,” siger Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi, som står bag Shell tankstationerne i Danmark.

Fuldt brændstofsortiment
Shell Express på Køgevej byder ud over den topmoderne vaskehal, som bl.a. kan betjenes via mobiltelefonen med den nye Shell Service App, også på hele palletten af kvalitetsbrændstof fra Shell. Det vil sige Shell FuelSave diesel og 95 oktan benzin og topprodukterne Shell V-Power diesel og 100 oktan benzin.

Bilister, der ønsker at tage del i genåbningsfesten skal på dagen benytte indkørslen via Fensmarkvej for at komme ind på stationen. Af sikkerhedsmæssige grunde sælges brændstoffet alene til bilens tank. Påfyldning af dunke, mobile tanke og andre beholdere vil ikke være muligt til genåbningsfesten.

 

Pressefoto