Opdatering: Linda P er på barsel og derfor er hendes Tour ændret, hun kommer til Næstved i november – nærmere info følger.

Linda P har en unik evne til at fucke alting op for sig selv. I hendes kommende show “Sabotagehunger” fortæller hun om at lægge sit liv om og hendes problemer med at holde sig på måtten. Hun optræder med showet på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 21. februar 2020.

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt “mønstereksemplar”.

Men er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade? Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse?

Glæd dig til Linda P´s 5. onemanshow “Sabotagehunger”, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede “Fuck-up-gen”.

Billetsalget er netop startet, og du kan finde din billet på www.gkkultur.dk og på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Pressefoto
Del på sociale medier