Rune Klan gæster Næstved med hans kommende show Håbefuld. Den 29. februar 2020 kan publikum på Grønnegades Kaserne Kulturcenter nyde den populære stand upper med hans helt unikke kombination af nærværende refleksioner og trylleri i verdensklasse.

At være en sjov tryllekunstner betyder langt fra, at man ikke kan have noget på hjertet. Rune Klan er ene mand i front for sin helt egen og unikke genre; stand up med dybde, tilsat magisk krydderi.

Senest Rune Klan ramte de danske scener med showet Barnløs, blev han kaldt ‘modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende’. Den efterhånden velkendte og unikke showform, der mixer eftertænksomhed med humor, charme, og tryl i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er en på opleveren – og vi må godt lege med.

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjerte og ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst. Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Billetsalget er netop startet. Find dine billetter på www.gkkultur.dk og fra Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor.

Glæd dig til at opleve humor, charme og trylleri i verdensklasse. Pressefoto.