21. november 2020 takker Adam & Noah af med deres sidste show i Næstved, og slutter fænomenets 5 år lange succesmarch ind i alles hjerter. Der er garanti for et farvelshow der laver sjov med alt og alle.

I 5 år har den succesfulde komikerduo Adam & Noah talt åbent om alle de forskelligheder der er mellem “danskere” og “bros”, ud over åbenlyse farveforskelle.

Med vid og en kæmpe forståelse for humor har de to skuespillere Joel Hyrland og Hadi Ka-koush udbredt sig om bløde og hårde værdier, generthed og udadvendthed, vaner og traditioner, for på den måde at illustrere hvordan det er at være generationsdansker i dag.

Som en slags Ghetto-Gøg og Gokke fører Noah ordet, med stærk opbakning fra Adam der ivrigt nikker og svarer “ja” til næsten alt;

“Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang.”

Adam & Noahs seneste turné var udsolgt og spillede i alle de store byer, inklusiv Næstved, og to gange med udsolgt afslutning i Operaen!

Find billetterne her.

Pressefoto