Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2020/01/06 til 2020/01/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

NÆSTVED: Hærværk på biler
Politiet fik mandag en anmeldelse om, at der var blevet lavet hærværk på 11 personbiler, der holdt parkeret på parkeringspladsen ved Næstved Kommune i Rådmandshaven 20. Alle fire dæk var skåret op på alle biler. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt på parkeringspladsen ved Rådmandshaven natten til mandag.

NÆSTVED: 25-årig forsøgt kørt ned – bil stukket i brand
Mandag klokken 17.41 blev politiet kaldt til Slagelsevej i Næstved, hvor der var udbrudt brand i en Opel, der holdt i en hæk. Vidner på stedet forklarede, at føreren af bilen havde kørt på fortovet og tilsyneladende forsøgte at ramme en 25-årig mand, der gik på stedet. Bilen ramte en postkasse og standsede i hækken, mens føreren stak af i retning mod byen. Bilen var ikke indregistreret, og den nummerplade, der sad på, var meldt stjålet. Brandvæsenet fik slukket ilden, og den 25-årige blev kørt til sygehuset i Slagelse til kontrol for sine knubs. Politiet efterforsker nu sagen for at klarlægge de nærmere omstændigheder og baggrunden.

NÆSTVED: Sigtet for at have hash
Politiet fik mandag klokken 19.18 en anmeldelse om, at der var larm i en lejlighed i Næstved. Da politibetjentene ankom til stedet, blev de lukket ind i en lejlighed, hvor der lugtede af hash. De fandt 12 gram hash, og beboeren – en 50-årig mand – blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Bil beslaglagt
En 47-årig mand fra Næstved kørte galt fredag klokken 21.51, da han kom kørende på Langetoftevej i Agerup. Han mistede herredømmet over sin bil og kørte i grøften. Da politiet tog kontakt til den 47-årige fører, viste det sig, at han virkede påvirket af spiritus, og en udåndingsprøve gav tre gange i træk et udslag på mere end 2,2. Han blev derfor anholdt klokken 22.14, og hans bil blev beslaglagt. Han blev løsladt igen klokken 00.31.

NÆSTVED: Kolonihavehus nedbrændt
Et kolonihavehus på Ellebækvej i Næstved udbrændte natten til mandag. Branden opstod ved 3-tiden, men heldigvis kom ingen til skade. Politiets brandteknikere skal i løbet af dagen undersøge, hvad der kan have startet branden.

NÆSTVED: Ung mand frarøvet sin bil
I går klokken 23.56 sad en 22-årig mand i sin champagnefarvede Opel Corsa på 7-Elevens parkeringsplads på Ringstedgade i Næstved. Pludselig var en maskeret mand kommet hen til bilen. Her forlangte den maskerede mand at få udleveret bilen, og han truede den 22-årige med en skruetrækker og en kniv. Røveren fik overdraget bilen og kørte væk. Gerningsmanden, der beskrives som 180 cm høj, spinkel og lys i huden, kørte formentlig ad Herlufsholm Allé mod vest. Politiet efterlyser vidner der har set episoden eller som har set den champagnefarvede Opel Corsa. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

NÆSTVED: Trusler mod politibetjent
En 55-årig mand fra Haslev blev anholdt onsdag klokken 15.07, efter at han både havde truet en politibetjent og nægtet at oplyse sit navn. Det skete på Farimagsvej i Næstved, hvor betjenten var i en anden anledning. Den 55-årige havde blandt andet sagt, at han ville “smadre” betjenten og at betjenten “ville komme til at fortryde det”. Han blev derfor sigtet for trusler mod en politimand og for at overtræde retsplejeloven. Han blev taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 19.01.

NÆSTVED: Truede politibetjente
En 44-årig mand fra Fensmark blev anholdt lørdag klokken 02.10, efter at han havde truet politiet med blandt andet “sparke dem ned” og “nikke dem en skalle”. Det skete efter, at han var blevet afvist på en beværtning i Næstved midtby. Han blev taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 10.52.

NÆSTVED: Ville slås ved diskotek
En 39-årig mand fra Herlufmagle kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt natten til søndag klokken 3.12, da han ville ind på et diskotek i Ramsherred i Næstved. Dørmanden på stedet ville ikke lukke den 39-årige ind, hvilket gjorde ham noget sur. Politiet blev tilkaldt, men det fik ham ikke til at køle ned. I stedet blev han meget voldsom og ville slås. Det betød, at han kort efter befandt sig på bagsædet af patruljebilen på vej til politistationen udstyret med en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Assensvej Hus Mandag klokken 7.30-15.45 Gavekort, solbriller, taske, kort og kontanter
Næstved Holbergsvej Hus Mandag klokken 7.30-18.45 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Fensmark Jordbærsvinget Hus Fredag klokken 17.00-23.30 Guld- og sølvsmykker
Næstved Halfdan Rasmussens Vej Hus Fredag klokken 15.00 – søndag klokken 14.30 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Snerlevej Lejlighed Lørdag klokken 11.30-22.40 Parfume, tv af mærket Phillips og en Playstation 4
Næstved Tubavej Hus Torsdag klokken 19.00 – søndag klokken 14.35 Bærbar pc af mærket Lenovo og en iPad Pro 11″
Næstved Primulavej Lejlighed Torsdag klokken 10.30 Intet stjålet
Tappernøje Sneserevej Hus Søndag klokken 15.33 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Manøvej ved Kobberbakkeskolen Fredag klokken 7.00-8.00 Flere trafikanter blev vejledt om korrekt standsning og parkering
Fensmark Holmegaardskolen Torsdag klokken 07.00 15 elever blev vejledt om korrekt lygteføring, og deres forældre blev kontaktet
Næstved Holsted Alle ved Susåskolen afd. Holsted Torsdag klokken 07.00 To bøder for at cykle uden lys, tre påtaler for cykelkørsel mod ensretning på cykelsti og tre påtaler til forældre til børn uden lys på cyklerne
Næstved Kildemarksvej ved Ellebækskolen Onsdag klokken 07.00 – 08.00 To bøder og fire påtaler for forskellige færdselslovsovertrædelser
Næstved Mogenstrup Parkvej ved Fladsåskolen Onsdag klokken 07.00 10 elever blev vejledt om korrekt lygteføring, og deres forældre blev kontaktet
Næstved Præstøvej Tirsdag klokken 07.00 SKOLEVEJSKONTROL – (to sigtet for at køre uden lys på cykel og to sigtet for at parkere på cykelstien)
Tappernøje Korskildevej Tirsdag klokken 07.00 SKOLEVEJSKONTROL – ingen sager
Næstved Parkvej ved Kobberbakkeskolen Mandag klokken 7.40-8.10 Ingen sager

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Tappernøje Svingkærvej Onsdag klokken 12.00-15.00 ATK 70 15 50 km/t 74 km/t 3 klip
Tappernøje Karlshøj, der er en skolevej Onsdag klokken 15.10-17.30 ATK 335 15 70 km/t 93 km/t
Herlufmagle Helgesvej Tirsdag klokken 12.15 – 15.00 ATK 151 22 40 km/t 61 km/t 5 klip
Næstved Herlufsholm Alle Tirsdag klokken 09.20 – 12.00 ATK 174 12 50 km/t 70 km/t 2 klip
Fensmark Holmegaardsvej Mandag klokken 9.35-12.10 ATK –
bestilt færdselskontrol
116 8 40 km/t 65 km/t To klip
Holme-Olstrup Landevejen Fredag klokken 8.10-10.15 ATK 458 2 60 km/t 79 km/t
Holme-Olstrup Landevejen Fredag klokken 11.10-14.10 ATK 1200 3 60 km/t 73 km/t
Holme-Olstrup Landevejen Lørdag klokken 23.45-1.00 Laser 3 80 km/t 119 km/t Tre klip

 

Del på sociale medier