Bibliotekets LP-lytteklub kobler onsdag den 29. januar kl. 19 musikken med litteraturen i form af oplæg om musikeren Chrissie Hyndes selvbiografi “Vild: Mit liv”. Tag plader med, der knytter sig til temaet som er engelsksproget 80er musik. Dette skriver Næstved Bibliotek og Borgerservice i en pressemeddelelse.

Siden efteråret 2017 har en gruppe musikinteresserede mødtes jævnligt på Næstved Bibliotek for at spille deres gamle plader og tale om dem.

”I gruppen har vi løbende talt om, at der er mange musikere, som skriver om deres liv og musikalske karriere. Ligeledes er der flere forfattere, som omtaler musik i deres bøger. I det nye tiltag, Musik og litteratur, kobler vi musikken med litteraturen”, fortæller bibliotekar Thomas Damholt fra Næstved Bibliotek, som sammen med kollegaen Vibeke Sølling står bag tiltaget med at finde de gamle plader frem.

Vild: Mit liv
Denne aften lægges der ud med et kort oplæg om rockmusikeren Chrissie Hyndes bog: “Vild: Mit liv” (2017) og spilles et par musikeksempler fra hendes karriere i bandet “The Pretenders”, som hun har været frontkvinde for siden 1978. Derfor skal deltagerne spille og lytte til engelsksproget musik fra slutningen af 1970erne og 1980erne.

Det foregår i området ved Lille Scene, hvor bibliotekets musiksamling står, så mangler du noget musik, kan du måske finde det her.

Kom til en hyggelig aften, hvor man hører om en musikbiografi og lægger skiver, der hænger sammen med tidsperioden, på pladespilleren. Arrangementet for bibliotekets LP-lytteklub er også åbent for nye deltagere.

Praktisk info:
Gratis, men der betales 20 kr. for kaffe/te og kage. For tilmelding klik her.

Foto: ABW