Vinderne fra DM i Skills 2020, der er det store, årlige Danmarksmesterskab for unge talenter fra erhvervsuddannelserne, er netop fundet. Vinderen inden for kategorien murer er Mikkel Zacho Pryn fra EUC Sjælland i Næstved.

Mikkel Zacho Pryn. Pressefoto.

DM i Skills 2020 er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge deltog i årest begivenhed, hvor de dystede inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Det krævede mange timers forberedelse og hårdt arbejde. I konkurrencen blandt murerne var det Mikkel Zacho Pryn, der blev hædret som den mest unikke inden for sit felt. Han er til dagligt i lære hos Sandholt & Pedersen ApS Murermestre og elev på EUC Sjælland.

“Det er super fedt. Det var fantastisk sjovt at være med og sindsygt tilfredsstillende og et klap på skuldren at vinde,” siger Mikkel og fortsætter: “Jeg tror, jeg har vundet, fordi jeg har trænet hårdt – og så har jeg lyttet meget til min talenttræner og rettet op på de fejl, jeg har lavet hele tiden,” siger Mikkel.

Benhård træning og sans for detaljer
Mikkel Zacho Pryns talenttræner Martin Andersen, der er lærer ved EUC Sjælland er meget stolt af sin elev og uddyber at han ikke er kommet sovende til titlen som Danmarks bedste murerelev:

“Mikkel er ekstremt fokuseret. Det har været en lang vej, men han er blevet bedre og bedre, og jeg kan se, hvordan han har rykket sig. Mikkel har lagt meget i sin træning. Han har selv købt sten og mørtel og trænet videre derhjemme. Han har været der om morgenen i hallen, før jeg er kommet, og jeg har måttet smide ham hjem sent om aftenen,” fortæller Martin Andersen og slutter:

“Mikkel har sans for detaljer. Sidste år fik han en andenplads ved DM i Skills 2019, fordi der var et par detaljer, der ikke sad helt i skabet. Det gjorde de denne gang i 2020!”