Vinderne fra DM i Skills 2020, der er det store, årlige Danmarksmesterskab for unge talenter fra erhvervsuddannelserne, er netop fundet. Vinderen inden for kategorien bygningsmaler er Andreas Krøyer fra EUC Sjælland i Næstved.

Andreas Krøyer. Pressefoto.

DM i Skills 2020 er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge deltog i årets begivenhed, hvor de dystede inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Det krævede mange timers forberedelse og hårdt arbejde. I konkurrencen blandt bygningsmalerne var det Andreas Krøyer, der blev hædret som den mest unikke inden for sit felt. Han er til dagligt i lære hos Malermester Hans Larsen og elev på EUC Sjælland i Næstved.

“Jeg er meget stolt af mig selv. Og jeg er overrrasket, fordi de andre deltagere i mit felt gjorde det virkeligt godt. Jeg synes, det har været hårdt, for vi har været på i mange timer, men nu skal jeg hjem og slappe af,” siger en glad og lettet vinder.

Andreas Krøyers talenttræner Heidi Andersen, der er lærer ved EUC Sjælland har fulgt Andreas hele vejen.

“Andreas er rigtig god til at planlægge og skabe sig et overblik, bevare roen og sætte tingene samme i en større helhed. Vi har været meget grundige i vores træning og gennemgået hvert et element i opgaven mange gange. Og så er Andreas meget ambitiøs,” siger den stolte talenttræner.