Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2019/11/18 til 2019/11/26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

NÆSTVED: To sigtet for tyveri
En 46-årig kvinde fik søndag eftermiddag stjålet sin taske fra et værtshus i Næstved. Tasken indeholdt både kontanter, personlige papirer og et betalingskort. Kortet blev imidlertid brugt flere gange søndag aften i en slikbutik i byen. Politiets efterforskning førte mandag frem til anholdelse af to mænd på henholdsvis 46 og 73. De blev begge sigtet for tyveri og løsladt igen efter afhøring.

NÆSTVED OG VORDINGBORG: Tryg julefrokost
Det er jul, og med julen følger et væld af festlige julefrokoster. Politiet var derfor på patrulje fredag aften i både Vordingborg og Næstved, hvor de fra kl. 18 til et godt stykke ud på natten var forbi mere end 30 forskellige cafeer og diskoteker. Der var generelt god stemning og mange mennesker i byen, og alt forløb som det skulle.

NÆSTVED: Uden kørekort i stjålet bil
Søndag klokken 0.18 standsede politiet en 18-årig mand fra Næstved, der kom kørende uden for politistationen på Parkvej i Næstved. Den 18-årige havde ikke noget kørekort, og det viste sig, at han havde taget bilen uden ejerens vidende og tilladelse. Derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret og for tyveri af bilen.

NÆSTVED: Uro i Grønnegade
Natten til søndag var politiet til stede i Grønnegade, og en 18-årig mand fra Næstved besluttede sig for at kommentere politiets arbejde og råbte
fucking racister efter betjentene. Den 18-årige blev anholdt klokken 1.05 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen, hvor han dampede lidt af, inden han blev løsladt igen klokken 4.50.

NÆSTVED: To mænd sigtet for databedrageri
I går klokken 12.07 trillede et tog ind på banegården i Næstved. Politiet havde fået et opringning om, at der i toget befandt sig to mænd, som brugte stjålne kort til betaling. På Næstved station fik et par betjente eskorteret de to mænd – der havde installeret sig på første klasse – ud af toget. De blev begge anholdt og sigtet for databedrageri og taget med til politistationen for nærmere afhøring. Det drejer sig om to udenlandske mænd. De blev begge løsladt igen efter afhøring.

NÆSTVED: I bil uden ledsager
Politiet standsede i går klokken 19.26 en bil på Gardehusarvej i Næstved. Føreren var en kun 17-årig fyr fra Toksværd, men der var ikke en person med i bilen, der opfylder kravene til ledsager. Derfor blev den 17-årige sigtet for at køre bil uden den krævede ledsager, og ejeren af bilen – en 43-årig mand – blev sigtet for at have overladt sin bil til en person, der ikke lovligt kunne køre den.

NÆSTVED: Aktion mod social dumping
Onsdag havde politiet en aktion mod social dumping i samarbejde med Arbejdstilsynet og Skattestyrelsen. Fem virksomheder i Næstvedområdet blev besøgt, hvor de udenlandske arbejdstagere blev tjekket. Der blev ikke konstateret nogen lovovertrædelser.

FENSMARK: Fandt stoffer og våben
Politiet var i forbindelse med en anden sag på en adresse i Fensmark. Her fandt betjentene 41 gram hash, 13 gram hashmix, en butterflykniv, en peberspray og en signalpistol. En 48-årig mand og en 48-årig kvinde blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, knivloven og våbenloven. De kan nu vente bøder for overtrædelserne.

NÆSTVED: 16-årig sigtet for at sælge stoffer
Tirsdag aften tjekkede politiet en mand i Jernbanegade i Næstved. Han var dog ikke helt indstillet på at tale med betjentene og forsøgte at stikke af. Grunden var måske i hans lommer: Da han blev løbet op, fandt betjentene flere små poser med i alt 24 gram hash og 2 gram skunk. Det var en kun 16-årig fyr fra Næstved, og han blev anholdt klokken 20.40 og sigtet for salg af ulovlige stoffer. Han blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt i overværelse af sin mor og de sociale myndigheder. Den 16-årige blev løsladt igen klokken 22.30.

NÆSTVED: Anmeldte indbrud og havde kokain i lommen
Politiet rykkede mandag formiddag ud til en 23-årig mand, der havde anmeldt, at han havde haft indbrud i sin lejlighed i centrum af Næstved. Det viste sig, at den 23-årige var eftersøgt til fogedretten, og da politibetjentene var færdige med at behandle indbruddet, blev han anholdt og kørt til fogedretten. Han blev dog først visiteret, og i en lomme havde han en lille pose, der indeholdt 4,94 gram kokain. Den 23-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, inden han blev overleveret til retten.

NÆSTVED: Bøde for at stjæle parfume
Mandag klokken 20.05 blev politiet kaldt til Rema1000 på Trompetvej i Næstved, hvor personalet tilbageholdt en kvinde, der havde stjålet adskillige parfumer og cremer til en værdi af over 1.300 kroner. Det var en 34-årig udenlandsk kvinde, som blev anholdt klokken 20.50 og sigtet for butikstyveri. Hun blev taget med til politistationen i Næstved, hvor hun blev afhørt med tolk, inden hun blev løsladt igen klokken 1.37. Hun kan nu vente en bøde på 2.000 kroner for tyveriet.

TAPPERNØJE: 30-årig gik på motorvejen
Flere trafikanter ringede mandag kort efter klokken 21.00 og fortalte, at der gik en mand på Sydmotorvejen ved Tappernøje. En politipatrulje rykkede ud, men en Falckbil havde allerede samlet den pågældende op. Det var en 30-årig mand fra Holeby, som var noget opfarende – og fuld. Han blev anholdt klokken 21.35 og taget med til et kontroltjek på skadestuen i Næstved, og her truede han betjentene med både at ville stikke dem ned og slå dem ihjel. Derfor blev han sigtet for trusler mod politiet. Den anholdte fik en overnatning i politiets detention.

NÆSTVED: På tur med knive
Fredag kort før midnat lagde en politipatrulje mærke til en sølvgrå bil, der parkerede på parkeringspladsen på Grønnegades Kaserne i Næstved. Da betjentene henvendte sig til føreren af bilen, havde han tydeligvis ikke lyst til at tale med dem, men stak i stedet af. Han blev dog hurtigt løbet op, og det viste sig, at han havde grund til dårlig samvittighed, for i den sølvgrå bil, blev der fundet to køkkenknive under det ene forsæde. Han blev derfor sigtet efter knivloven. Det drejer sig om en 20-årig mand fra Måløv.

NÆSTVED: Taget på fersk gerning
Tidligt lørdag morgen klokken 5.18 fik politiet en anmeldelse fra en årvågen borger, der havde opdaget to indbrudstyve i et hus på Sterkelsvej i Næstved. Blot et minut senere var en politipatrulje på stedet, og indbrudstyvene løb fra stedet, da de så politibetjentene. De to tyve blev dog fanget i parkeringshuset på Grønvej. Det drejer sig om 31-årig fra Næstved og en 25-årig mand uden fast adresse. De blev begge anholdt og sigtet for indbrud.

NÆSTVED: Røveri i tunnel ved storcenter
Fredag klokken 16.38 var en 55-årig mand på vej gennem tunnelen mellem Næstved Storcenter og Næstved Megacenter, da to gerningsmænd skubbede ham op ad væggen og stjal hans taske med en pc. Herefter løb de væk i nordlig retning ad Øverup Alle. Politiet hører gerne fra folk, der har oplysninger til røveriet. De to gerningsmænd beskrives som: A) 20-25 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, talte fremmedsprog. B) 20-25 år, 17 cm høj, almindelig af bygning, brun hudfarve, talte fremmedsprog og iført mørke bukser med hvide striber.

NÆSTVED: På tur med knive
Fredag kort før midnat lagde en politipatrulje mærke til en sølvgrå bil, der parkerede på parkeringspladsen på Grønnegades Kaserne i Næstved. Da betjentene henvendte sig til føreren af bilen, havde han tydeligvis ikke lyst til at tale med dem, men stak i stedet af. Han blev dog hurtigt løbet op, og det viste sig, at han havde grund til dårlig samvittighed, for i den sølvgrå bil, blev der fundet to køkkenknive under det ene forsæde. Han blev derfor sigtet efter knivloven. Det drejer sig om en 20-årig mand fra Måløv.

NÆSTVED: Nægtede at oplyse sit navn
En patrulje bemærkede lørdag klokken 20.58 en ung mand, der kom gående ved Østre Ringvej. Han virkede noget beruset, slingrede en del og var i fare for at blive ramt af de forbipassende biler. Da politiet tog kontakt til ham, ville han ikke oplyse sit navn og adresse, men blev i stedet aggressiv og råbte op. Han blev derfor anholdt klokken 20.58, og sigtet for at overtræde retsplejeloven ved ikke at ville oplyse sit navn til politiet. Han blev taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 21.10.

NÆSTVED: Kokain
En patrulje var søndag klokken 02.37 på værtshustilsyn i området omkring Grønnegade. Her bemærkede politiet et par unge mænd, der havde slået sig ned i en trappenedgang. På jorden lå en lille pose med noget hvidt pulver i. Det viste sig at være 0,8 gram kokain, der tilhørte en af de unge – en 26-årig mand fra Næstved. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Råbte op på gaden
Politiet var søndag klokken 04.28 på patrulje i midtbyen i Næstved. Her bemærkede de en 18-årig mand fra Næstved, der opførte sig meget støjende. Han råbte op og nægtede desuden at oplyse sit navn til politiet. Han blev derfor sigtet for både at overtræde retsplejeloven og ordensbekendtgørelsen ved at forstyrre den offentlige orden.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Skovbrynet Lejlighed Mandag klokken 17.45-17.55 Ikke umiddelbart stjålet noget
Toksværd Hesselvej Hus Mandag klokken 11.15-21.05 Kontanter i euro, samlemønter og et armbåndsur af mærket Hugo Boss
Toksværd Thyrasvej Hus Mandag klokken 16.32-17.55 To iPads og skåle fra Georg Jensen
Næstved Chr. Winthers Vej Hus Fredag klokken 5.30-23.00 Tre ure af ukendt mærke
Toksværd Tokesvej Hus Onsdag klokken 13.00 – fredag klokken 12.25 Pc af ukendt mærke, et smykkeskrin julepynt
Næstved Bogensevej Hus Onsdag klokken 20.00 – torsdag klokken 7.30 En hvid Skoda Fabia Combi, årgang 2008, med registreringsnummer CL 63932
Toksværd Thyrasvej Hus Onsdag klokken 13.00-19.20 Smykker og en pengekasse med kontakter
Næstved Klosterlunden Hus Fredag midnat – mandag klokken 13.00 PH-lamper, et kamera af mærket Canon, et sengetæppe og et dynebetræk
Næstved Ramsherred Lejlighed Fredag klokken 17.00 – mandag klokken 7.40 Tv af ukendt mærke og en playstation
Næstved Fjordbakken, Dyves Bro Hus Fredag klokken 7.30 To hvilestole
Næstved Kuhlaus Vej Hus Tirsdag klokken 10.00 – fredag klokken 17.05 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Sterkelsvej Lejlighed Lørdag klokken 5.18 Kontanter i mønter

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Fuglebjerg Slagelsevej Torsdag klokken 20.30-23.59 10 blev målt til at køre noget hurtigere end de tilladte 80 km/t – alle 10 står til et klip i kørekortet. Den højeste hastighed blev målt til 125 km/t  
Fuglebjerg Slagelsevej Tirsdag klokken 21.30-23.59 Seks blev sigtet for at køre hurtigere end tilladt – det gik så hurtigt, at alle seks står til et klip i kørekortet  
Næstved Kalbyrisvej Fredag klokken 13.12 40-årig mand uden fast bopæl Spirituskørsel
Næstved Kvægtorvet Lørdag klokken 3.08 33-årig kvinde uden fast bopæl Narkokørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Herlufmagle Fensmarkvej Fredag klokken 8.30-10.00 ATK –
bestilt færdselskontrol
40 0 80 km/t
Næstved Øverup Alle Fredag klokken 10.10-14.30 ATK 679 83 50 km/t 78 km/t 12 klip
Næstved Havnegade Onsdag klokken 13.00-14.30 ATK 393 0 50 km/t
Næstved Havnegade Onsdag klokken 15.20-17.00 ATK 345 2 50 km/t 61 km/t
Næstved Øverup Erhvervsvej Tirsdag klokken 6.50-11.10 ATK 249 39 50 km/t 96 km/t Otte klip og to betingede frakendelser
Fensmark Holmegaardsvej Mandag klokken 8.05-11.50 ATK 356 95 50 km/t 83 km/t 21 klip
Næstved Karrebækvej ved Mosevej Mandag klokken 12.20-14.00 ATK 243 6 50 km/t 63 km/t
Næstved Karrebækvej, Skraverup Fredag kokken 14.55-16.20 ATK 480 1 80 km/t 95 km/t
Næstved Øverup Alle Fredag klokken 16.50-20.20 ATK 550 132 50 km/t 88 km/t 15 klip og to betingede frakendelser
Tappernøje Rønnedevej Lørdag klokken 10.45-13.40 ATK 273 2 80 km/t 103 km/t

 

Del på sociale medier