Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2019/09/30 til 2019/10/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
En 35-årig mand fra Væggerløse blev i går klokken 18.30 standset af politiet, da han kom kørende i bil ad Næstvedvej i Vordingborg, selv om han ikke havde førerret til bilen. Da det bestemt ikke var første gang, at han var blevet taget i at køre bil i frakendelsestiden, blev hans bil konfiskeret, og den 35-årige blev udstyret med en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

I går aftes var politiets SSP-patrulje (Skole, Social, Politi) sammen med Næstved Kommunes SSP-konsulent på en tryghedsrunde forskellige steder i kommunen. Bl.a. blev ungdomsklubben i Fensmark besøgt, og her var der god stemning blandt de mange 6. og 7. klasser der var i klubben. Banegårdspladsen, biblioteket, Grønnegade Kaserne, Ellebækskolen, Susåskolen, Lille Næstved Skole og Fladsåskolen blev også besøgt.

Fredag morgen fik politiet en anmeldelse om, at der havde været indbrud i en ejendom på Toldbodgade i Næstved. Overvågningsbillederne ledte politiet i retning af to mænd, der blev anholdt klokken 9 i en lejlighed i Næstved. Det var en 28-årig og en 34-årig mand, og de blev begge sigtet for indbruddet i Toldbodgade, hvor der blev stjålet nogle småting og inventaret blev gennemrodet. I den 28-åriges lejlighed fandt politiet ved en efterfølgende ransagning nogle andre ting, blandt andet pas, som nu er på vej tilbage til den rette ejer. De to mænd blev afhørt på politistationen og løsladt igen klokken 17.53.

HÆNDELSER

NÆSTVED: På natlig tur med ulovlige stoffer
Poltiet standsede i nat klokken 2.48 en bil, da den kom kørende ad Slagelsevej i Næstved. Føreren, en 26-årig mand fra Fensmark virkede temmelig alkoholpåvirket og blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev også testet positiv for både kokain og hash, så det fik han også en sigtelse for. Desuden fandt politipatruljen 8 gram kokain på ham, hvilket udløste en sigtelse for salg af narko. Også en 22-årig mandlig passager blev visiteret, og det viste sig, at han havde hash og en joint på sig. Han blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

FENSMARK: Våben
Politiet ransagede fredag klokken 10.45 en adresse i Fensmark. Her blev der fundet to geværer og noget ammunition, der ikke var opbevaret lovligt. En 49-årig mand fra Fensmark blev derfor sigtet for ulovlig opbevaring af skydevåben.

NÆSTVED: Butikstyverier
To mænd og to kvinder i alderen fra 23 til 45 år, alle med ukendt adresse, blev anholdt fredag klokken 14.36 og sigtet for butikstyverier i flere butikker til et samlet beløb på mere end 20.000 kroner. Blandt andet i flere Netto- og Fakta-butikker i Næstvedområdet. Det var en medarbejder, der bemærkede de fire og fik tilkaldt politiet. De blev alle fremstillet i grundlovsforhør lørdag, hvor de blev idømt fire straksdomme på 60 dagens fængsel. De blev desuden udvist af Danmark og fik et indrejseforbud.

NÆSTVED: Nul narko i Næstved
Under overskriften NÆVERZONE er politiet gået sammen med en bred vifte af uddannelsestilbud, restauratører og frivillige i Næstved for at skabe endnu bedre rammer om de unges natteliv. Målet er “nul narko i Næstved”. Som et led heri var en patrulje med medarbejdere fra politiets beredskab, efterforskning og narkohundepatrulje rundt i Næstved midtby fredag fra klokken 20.00 til klokken 04.00 om natten. Generelt var billedet meget positivt og stemningen god. Der blev kun oprettet en enkelt sag om besiddelse af kokain og en om overtrædelse af knivloven.

NÆSTVED: Stjal cykel
Fredag klokken 20.20 gik en 14-årig dreng med sin cykel på Primulavej, da han pludselig blev skubbet hårdt bagfra og faldt ned på nogle fliser. Hans cykel blev herefter stjålet. Tyven beskrives som 170-180 centimeter høj, lys i huden og kraftig af kropsbygning. Han var iført en sort hættetrøje, sort dunjakke, blå comboybukser og et par sko af typen Nike Air Max 98. Han havde strømperne sat uden på cowboybukserne. Han forlod stedet på den 14-åriges cykel, hvor han cyklede videre ud af Primulavej. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set ham. Ring 1-1-4.

NÆSTVED: Råbte skældsord efter politiet
En patrulje var lørdag klokken 01.49 igennem Næstved midtby, da de bemærkede en 32-årig mand, der råbte op og virkede truende. Da politiet tog kontakt til ham, blev han ophidset og råbte blandt andet skældsord efter patruljen. Han blev derfor anholdt klokken 01.49, sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, og taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 06.34.

NÆSTVED: Bil konfiskeret
En 35-årig mand fra Væggerløse blev i går klokken 18.30 standset af politiet, da han kom kørende i bil ad Næstvedvej i Vordingborg, selv om han ikke havde førerret til bilen. Da det bestemt ikke var første gang, at han var blevet taget i at køre bil i frakendelsestiden, blev hans bil konfiskeret, og den 35-årige blev udstyret med en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

NÆSTVED: Salg af narko

To mænd på 17 og 18 år – der begge var fra Næstved – blev anholdt onsdag middag og sigtet for salg af narkotika. De havde blandt andet 28 gram kokain, 1 gram hash, en peberspray, en digitalvægt og små poser, som bliver brugt ved salg. De blev taget med på stationen, hvor de blev afhørt, før de blev løsladt igen klokken henholdsvis 17.47 og 19.14.

NYKØBING FALSTER: Hash i lommen
Politiet bemærkede fredag klokken 00.50 en 30-årig mand fra Nykøbing Falster, der kom kørende på cykel ved Brovejen. Han havde ikke lys på og kørte på fortovet. Da politiet tog kontakt til ham, virkede han meget nervøs, og det viste sig, at han havde to klumper hash i den ene jakkelomme. I alt 4,02 gram. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Tryghedsindsats med SSP
I går aftes var politiets SSP-patrulje (Skole, Social, Politi) sammen med Næstved Kommunes SSP-konsulent på en tryghedsrunde forskellige steder i kommunen. Bl.a. blev ungdomsklubben i Fensmark besøgt, og her var der god stemning blandt de mange 6. og 7. klasser der var i klubben. Banegårdspladsen, biblioteket, Grønnegade Kaserne, Ellebækskolen, Susåskolen, Lille Næstved Skole og Fladsåskolen blev også besøgt.

NÆSTVED: Havde hash med i byen
Mandag klokken 13.50 tjekkede en politipatrulje, der kørte i Kindhestegade i Næstved, en 20-årig mand. Det viste sig, at han havde to klumper hash på i alt 4,2 gram i bukselommerne. Hashen blev konfiskret, og den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: To mænd på byggepladsbesøg – sigtet for husfredskrænkelse
Tirsdag klokken 2.30 fik politiet en anmeldelse fra et vagtselskab om, at der var ubudne gæster på byggepladsen ved den nye bygning til Udlændingestyrelsen på Farimagsvej i Næstved. Det var to mænd på henholdsvis 20 og 21 år, der havde ignoreret “adgang forbudt”-skilte, og var kravlet over et hegn til pladsen. Desuden havde de overhørt den advarsel, som vagtselskabet havde givet dem over et højttaleranlæg. De to mænd blev sigtet for husfredskrænkelse, og da politiet undersøgte dem, fandt betjentene 0,4 gram kokain på den ene og 0,1 gram kokain på den anden. Derfor blev de også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Tre kvinder lavede tricktyveri
I lørdags var en forretning på Vestergårdsvej i Næstved udsat for et noget udspekuleret tricktyveri udført af tre kvinder. Det begyndte med at to af kvinderne skulle betale for fire varer til en værdi lige under 8000 kroner. De betalte med kontanter, men ved hjælp af et optællingstrick fik den ene kvinde held til at fjerne ca. 4000 kroner. Senere på dagen kom en tredje gerningskvinde ind i forretningen og ville gerne have pengene retur på de varer, som de to første kvinder havde “købt”. Det fik hun. Dermed fik de snydt sig til et pænt beløb. Kvinderne har formentlig lavet det samme nummer i flere andre danske byer. Politiet advarer derfor butikkerne om at være ekstra årvågne, bl.a. hvis kunder gerne vil betale i kontanter med mange sedler.

NÆSTVED: To sigtet efter indbrud
Fredag morgen fik politiet en anmeldelse om, at der havde været indbrud i en ejendom på Toldbodgade i Næstved. Overvågningsbillederne ledte politiet i retning af to mænd, der blev anholdt klokken 9 i en lejlighed i Næstved. Det var en 28-årig og en 34-årig mand, og de blev begge sigtet for indbruddet i Toldbodgade, hvor der blev stjålet nogle småting og inventaret blev gennemrodet. I den 28-åriges lejlighed fandt politiet ved en efterfølgende ransagning nogle andre ting, blandt andet pas, som nu er på vej tilbage til den rette ejer. De to mænd blev afhørt på politistationen og løsladt igen klokken 17.53.

NÆSTVED: Standset i stjålet bil
Søndag morgen modtog politiet en anmeldelse om, at der var stjålet en bil i Pederstrup uden for Næstved. Klokken 14.04 blev bilen standset på Holsted Alle i Næstved – føreren var en 21-årig mand fra Næstved, og der var en 28-årig kvinde med i bilen. De blev begge anholdt og sigtet for tyveri af bilen, og da den 21-årige var frakendt kørekortet og virkede påvirket af stoffer, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for narkokørsel. Politiet fandt også en ulovlig kniv på ham, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven. Begge de anholdte blev afhørt på politistationen i Næstved, og kvinden blev løsladt søndag klokken 16.10, mens den 21-årige fremstilles i grundlovsforhør i retten i Næstved senere mandag.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Åderupvej Hus Fredag kl. 15.00 – mandag kl. 09.00 Intet stjålet
Næstved Gøgestien Hus Søndag kl. 01.00 – 08.00 Bukser, pung med kontanter
Næstved Poppelvej Hus Tirsdag kl. 14.59 Intet stjålet
Næstved Meistersvej Hus Fredag klokken 10.00-13.25 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Køgevej Tirsdag kl. 04.45 – 05.10 Uopmærksomhedskontrol – 29 køretøjer kontrolleret – ingen sager
Tappernøje Mandag kl. 16.00 – 18.10 Uopmærksomhedskontrol – 5 køretøjer kontrolleret. 1 sigtet for ikke at have trukket til højre, 1 sigtet for ikke at have erhvervet kørekort, 1 sigtet for at køre knallert med for høj fart, 1 sigtet for fejl og mangler og 1 sigtet for at have benyttet håndholdt mobiltelefon.
Næstved Fensmarkvej Søndag klokken 14.06 21-årig mand fra Næstved Narkokørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Ringstedgade Søndag kl. 10.40 – 11.30 Laser 1 60 km/t 93 km/t 1 klip
Tappernøje Rønnedevej Lørdag kl. 14.05 – 16.40 ATK 190 15 70 km/t 114 km/t 2 klip
Del på sociale medier