Giv nyt liv til værktøj og mindre, udslidte el-apparater fra hjemmet. Lær at reparere dine små el-apparater. Lær, hvordan du nemt reparerer de mest simple ting på dine små el-apparater, så de næsten bliver som nye. Og er batteriet dødt, er der måske også hjælp at hente.

Med små el-apparater tænkes der specielt på fx bore- eller skruemaskine, vinkelsliber, rystepudser, stiksav eller rundsav. Fra køkkenet kunne det være en stavblender, håndpisker, røremaskine og lignende køkkenmaskiner. Fra hjemmet ellers kunne det være en støvsuger (evt. robot), strygejern, hårtørrer eller lignende. På workshoppen reparerer vi ikke store ting, så du behøver ikke slæbe din græsslåmaskine, el-cykel, musikanlæg, videoafspiller, tv og lignende med.

Er dit akku-batteri “dødt”, kan der måske også hjælpes med genoplivning. Ved workshoppen vil der være en elektriker til stede med kyndig vejledning.

Medbring selv ting, som du ønsker repareret, eller find dem i PlusByg i løbet af workshoppen. Du må meget gerne selv medbringe lidt forskelligt el-tilbehør og værktøj, hvis du har. Det kan fx være en afisolertang, et hanstik og ledninger.

Tilmelding og forplejning
Der bydes på kaffe/te og vand samt en sandwich. Husk at oplyse ved din tilmelding, hvis du er allergisk eller har andre forbehold i forbindelse med forplejningen.

Tilmeld dig til bro@affaldplus.dk eller via den tilmeldingskupon, der ligger i PlusByg eller PlusButikkerne. Du skal tilmelde dig senest d. 18. oktober. Vi kan maksimalt være 15 deltagere – tilmelding efter “først til mølle”. Vi forbeholder os ret til at aflyse, hvis der er 5 eller færre deltagere.

Tidspunkt:
24. oktober 2019, kl. 17.00 til kl. 20.00
Sted:
PlusByg, Fiskerhusvej 25, 4700 Næstved