Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2019/08/30 til 2019/09/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
En medarbejder i forretningen
AudioNova i Ringstedgade i Næstved var onsdag formiddag ude for et tyveri. En “kunde” kom ind i forretningen og stillede forskellige spørgsmål, samtidig med at kvinde havde benyttet kundetoilettet. Da de to kunder havde forladt stedet, opdagede medarbejderen, at hendes taske med pung, kort og kontanter var forsvundet fra et baglokale. Et af betalingskortene blev kort efter brugt fire gange til betaling i henholdsvis Næstved og Havdrup, inden det nåede at blive spærret.

Politiet har et tæt samarbejde med områdets SSP-konsulenter. Onsdag eftermiddag tog en patrulje f.eks. rundt i Næstved sammen med en SSP-konsulent for at opsøge nogle af de steder, hvor de unge ofte holder til i fritiden. De var blandt andet forbi Kobberbakkeskolen, Lille Næstved Skole, Næstved banegård, BMX-banen i Maglemølle, naturbasen i Holme-Olstrup, Fensmark midtby og Suså-skolen. Der var generelt ro og orden, men i Fensmark valgte en ung knallertkører at køre fra politiet og ved en bålhytte i Holsted traf politiet to unge, der netop havde røget hash.

En 23-årig mand fra Lundby kom i går klokken 11.05 kørende ad Hovedvejen ved Tappernøje, da han blev standset af en politipatrulje. Det viste sig, at den 23-årige ikke havde førerret og han blev derfor sigtet efter færdselsloven. Desuden blev hans bil beslaglagt.

HÆNDELSER
GLUMSØ: 59-årig sigtet for vold
To mænd kom lørdag aften op at diskutere kraftigt på en villavej i Glumsø. Diskussionen endte med, at den ene – en 51-årig mand – fik nikket en skalle af den anden, en 59-årig mand. Den 59-årige blev anholdt klokken 22.58 og sigtet for vold, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 23.46.

KARREBÆKSMINDE: Antændte udhus med gasbrænder
Politi og brandvæsen fik søndag klokken 11.31 en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i et udhus i et sommerhusområde på Enø. Det var en 61-årig mand, der havde brugt en ukrudtsbrænder og som havde fået antændt et udhus. Branden blev slukket, og ingen kom noget til, men den 61-årige blev sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen.

NÆSTVED: Vold
Politiet blev lørdag klokken 01.35 kaldt ud til en restaurant i Næstved midtby, hvor der var opstået nogle uoverensstemmelser mellem to mænd. En 41-årig mand fra Næstved havde tildelt en 49-årig mand, der også var fra Næstved, flere slag, og han var blandt andet væltet ned på gulvet. Den 41-årige mand blev derfor anholdt klokken 01.50 og sigtet for vold. Han blev taget med til Næstved Politistation, hvor han blev afhørt, før han blev løsladt igen klokken 03.10.

NÆSTVED: Hash til salg
Politiet bemærkede lørdag klokken 20.07 en 18-årig mand fra Næstved-området, der kom kørende på en cykel ved Rådmandshaven. Han havde ikke lyst til at standse, men forsøgte i stedet at køre fra politiet. Han blev dog hurtigt løbet op og det viste sig, at han var i besiddelse af 71,8 gram hash, fordelt på en større plade og 10 mindre kugler, der var tænkt til at blive solgt. Han blev derfor anholdt klokken 20.12, og sigtet for sælge euforiserende stoffer. Han blev løsladt igen klokken 23.20.

NÆSTVED: 15-årig sigtet for knallerttyveri
En 15-årig dreng fra Holme-Olstrup blev søndag aften sigtet for tyveri af en knallert. Det skete, efter at knallertens rette ejermand havde genkendt knallerten på Grønvej i Næstved, hvor den 15-årige var i færd med at låse den. Den 15-årige forklarede, at han havde købt knallerten af en ukendt mand natten til søndag. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

NÆSTVED: Stjal taske fra hørecenter
En medarbejder i forretningen
AudioNova i Ringstedgade i Næstved var onsdag formiddag ude for et tyveri. En “kunde” kom ind i forretningen og stillede forskellige spørgsmål, samtidig med at kvinde havde benyttet kundetoilettet. Da de to kunder havde forladt stedet, opdagede medarbejderen, at hendes taske med pung, kort og kontanter var forsvundet fra et baglokale. Et af betalingskortene blev kort efter brugt fire gange til betaling i henholdsvis Næstved og Havdrup, inden det nåede at blive spærret.De to “kunder” beskrives som:Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt i tidsrummet mellem klokken 10.00-14.00.

NÆSTVED: På rundtur med SSP til unge
Politiet har et tæt samarbejde med områdets SSP-konsulenter. Onsdag eftermiddag tog en patrulje f.eks. rundt i Næstved sammen med en SSP-konsulent for at opsøge nogle af de steder, hvor de unge ofte holder til i fritiden. De var blandt andet forbi Kobberbakkeskolen, Lille Næstved Skole, Næstved banegård, BMX-banen i Maglemølle, naturbasen i Holme-Olstrup, Fensmark midtby og Suså-skolen. Der var generelt ro og orden, men i Fensmark valgte en ung knallertkører at køre fra politiet og ved en bålhytte i Holsted traf politiet to unge, der netop havde røget hash.

NÆSTVED: Knallertkører sigtet for butikstyveri
Onsdag klokken 23.55 fik politiet en anmeldelse om, at en mand netop havde snuppet en pakke cigaretter fra
Cirkle K i Havnegade i Næstved efter en diskussion med medarbejderen om, om han nu var gammel nok til at købe cigaretter. Politiet fandt på baggrund af beskrivelsen af tyven frem til ham i Sct. Jørgens Park. Det var en 19-årig mand fra Næstved, som blev anholdt klokken 0.40 og sigtet for butikstyveri. Han blev taget med på politistationen, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 6.15.

TAPPERNØJE: Bil beslaglagt
En 23-årig mand fra Lundby kom i går klokken 11.05 kørende ad Hovedvejen ved Tappernøje, da han blev standset af en politipatrulje. Det viste sig, at den 23-årige ikke havde førerret og han blev derfor sigtet efter færdselsloven. Desuden blev hans bil beslaglagt.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Bakkekammen Hus Torsdag klokken 13.30 – søndag klokken 13.34 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Orenæsvej Hus Fredag klokken 9.45 – søndag klokken 14.00 Smykker
Næstved Sct. Jørgens Park Lejlighed Fredag klokken 16.00 – mandag klokken 8.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Chr. Winthers Vej Hus Fredag klokken1 6.00 – lørdag klokken 21.45 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Rampen Torsdag klokken 10.30-13.00 Otte køretøjer blev standset og kontrolleret, og der afsløret en enkelt påvirket trafikant, der også havde ulovlige stoffer på sig
Fuglebjerg Petersmindevej Fredag klokken 19.29 28-årig mand fra Slagelse Narkokørsel. Den 28-årige havde 35,9 gram hash og 4,8 gram skunk med sig og blev derfor også sigtet for salg af stoffer
Næstved Grønnegade Søndag klokken 3.25 32-årig mand fra Måløv Spirituskørsel
Tappernøje Hovedvejen Torsdag klokken 13.15-14.15 Fem blev skrevet for at køre for hurtigt, og de tre står et til et klip i kørekortet, en blev sigtet for kørsel uden førerret og fik sin bil beslaglagt

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Havnegade Søndag klokken 7.20-10.45 ATK 606 8 50 km/t 68 km/t
Næstved Karrebækvej Fredag klokken 10.40-13.15 ATK 460 18 50 km/t 76 km/t To klip
Næstved Karrebækvej Søndag klokken 10.50-14.10 ATK 912 11 60 km/t 81 km/t
Næstved Vordingborgvej Lørdag klokken 7.15-13.45 ATK 2585 98 60 km/t 93 km/t Syv klip
Tappernøje Strandvejen Fredag klokken 7.30-10.15 ATK –
bestilt færdselskontrol
140 24 50 km/t 77 km/t
Næstved Havnegade Onsdag klokken 16.10-20.00 ATK 1202 14 50 km/t 69 km/t Et klip
Tappernøje Hovedvejen Onsdag klokken 19.00-20.35 ATK –
bestilt færdselskontrol
56 4 50 km/t 71 km/t Et klip
Del på sociale medier