Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2019/08/26 til 2019/09/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
En 23-årig mand fra Lundby kom i går klokken 11.05 kørende ad Hovedvejen ved Tappernøje, da han blev standset af en politipatrulje. Det viste sig, at den 23-årige ikke havde førerret og han blev derfor sigtet efter færdselsloven. Desuden blev hans bil beslaglagt.

Onsdag klokken 13.37 fik politiet en anmeldelse om, at en påvirket mand gik meget letpåklædt omkring i Næstved og ind imellem tissede han, hvor det passede ham. På Kattebjerg fik politiet kontakt med ham, og for at få ro på stedet, blev han anholdt klokken 14.15 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det var en 53-årig mand, og han blev taget med til politistationen, hvor han som rusen lidt ud, inden han blev løsladt igen klokken 21.50. Han kan nu vente en bøde på 1.000 kroner for overtrædelsen.

Politiet stod igen fredag klar i de tidlige morgentimer, da områdets skoleelever mødte i skole. Denne gang var det på Møllebakkeskolen, Nordbyskolen og Lindeskovskolen i Guldborgsund Kommune, Dalmose Skole, Forlev Friskole og Eggerslevmagle Skole i Slagelse Kommune, Rudolf Steinerskolen i Vordingborg Kommune, Stenlille Skole i Sorø Kommune og Kobberbakkeskolen (Sct. Jørgens afdeling) og Ellebækskolen (Kalbyris afdeling) i Næstved Kommune. På Forlev Friskole blev der oprettet to sager og fem fik påtaler, på Eggeslevmagle Skole blev der oprettet otte sager og på Stenlille Skole fem sager.

Politiet fik fredag klokken 18.33 en anmeldelse om, at personalet i
Rema1000 i Rønnede havde genkendt og standset en mand, der tidligere havde begået både butiks- og tricktyveri i butikken. Da politiet ankom, viste det sig, at det var en 61-årig mand fra udlandet, der tilbage i 2016 havde fået indrejseforbud i Danmark, som gjaldt frem til 2023 og i øvrigt var eftersøgt i otte andre sager. Han blev derfor anholdt klokken 19.06 og kørt til arresten i Næstved. Han blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag, hvor han blev idømt 30 dagens ubetinget fængsel og udvist af Danmark.

HÆNDELSER

TAPPERNØJE: Bil beslaglagt
En 23-årig mand fra Lundby kom i går klokken 11.05 kørende ad Hovedvejen ved Tappernøje, da han blev standset af en politipatrulje. Det viste sig, at den 23-årige ikke havde førerret og han blev derfor sigtet efter færdselsloven. Desuden blev hans bil beslaglagt.

MENSTRUP: 13-årig sigtet for flere forhold
En 13-årig dreng er blevet afhørt og sigtet for en række forhold, der er begået i og omkring Menstrup hen over sommeren. Der er tale om flere tyverier fra bl.a. Menstrup Kro og et tilfælde af brandstiftelse i Næstved. Politiet efterforsker fortsat sagerne.

NÆSTVED: Råbte op på gaden
En 46-årig mand fra Næstved blev anholdt søndag klokken 00.10, efter at han havde nægtet at forlade en cafe, hvor han var uønsket. Han opførte sig aggressivt, truende og råbte op, og forstyrrede dermed den offentlige orden. Han blev derfor sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen og taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 04.50. Det kostede en bøde på 1.500 kroner.

NÆSTVED:Knallertkører ramte politimand
En politipatrulje kørte søndag morgen klokken 5.10 i Næstved, og i Jernbanegade så betjentene to fyre på den samme knallert, og ingen af dem havde styrthjelm på. Knallertkøreren fortsatte mod banegården, og ind på perron 1. Her forsøgte en betjente at standse knallerten, men blev i stedet ramt på armen og i brystet. Kort efter væltede knallerten, og føreren stak af. Passageren – en 16-årig fyr fra Haslev – blev sigtet for at have siddet bag på, og ved 7-tiden søndag morgen henvendte knallertkøreren sig på politistationen. Her blev han sigtet for en stribe overtrædelser af færdselsloven og for vold mod politiet. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Sct. Jørgens Park Lejlighed Fredag klokken 16.00 – mandag klokken 8.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Chr. Winthers Vej Hus Fredag klokken1 6.00 – lørdag klokken 21.45 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Grøftestykkerne Villa Mellem mandag kl. 8 og tirsdag kl. 8 Kontanter
Næstved Trettenstykkerne Villa Mellem søndag kl. 17 og tirsdag kl. 17 Ikke opgjort
Næstved Sct. Jørgens Park Lejlighed Lørdag omkring kl. 17.51 Kontanter

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Fuglebjerg Petersmindevej Fredag klokken 19.29 28-årig mand fra Slagelse Narkokørsel. Den 28-årige havde 35,9 gram hash og 4,8 gram skunk med sig og blev derfor også sigtet for salg af stoffer
Næstved Grønnegade Søndag klokken 3.25 32-årig mand fra Måløv Spirituskørsel
Tappernøje Hovedvejen Torsdag klokken 13.15-14.15 Fem blev skrevet for at køre for hurtigt, og de tre står et til et klip i kørekortet, en blev sigtet for kørsel uden førerret og fik sin bil beslaglagt
Fuglebjerg Næstved landevej Mandag kl. 20.11 63-årig mand fra Herlufmagle Spirituskørsel
Næstved Fredag kl. 09.30 – 13.00 5 sager, heraf 3 sigtelser for ikke at overholde
færdse
lstavler, en sigtet for at anvende håndholdt mobiltelefon i bil og en sigtet for at anvende håndholdt mobiltelefon på cykel.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Østre Ringvej Onsdag klokken 12.00-13.30 ATK 239 28 60 km/t 87 km/t To klip
Næstved Karrebækvej Fredag kl. 10.50 – 13.20 ATK – Skolevej 651 21 60 km/t 92 km/t Et klip
Del på sociale medier