Jobcenter Næstved uddeler endnu en gang Social pris til de lokale virksomheder, der gør en særlig indsats for at hjælpe folk i arbejde. Frem til 11. oktober kan alle indstille en virksomhed, der fortjener at vinde prisen.

Sidste års vindere var EUC Kantine og Fensmark Brugsforening. På billedet er det May-Britt Jensen, ernæringsassistent EUC og Niels Kjeldsen, uddeler Fensmark Brugsforening.

De sørger for at tage et særligt hensyn, hvis de får en medarbejder, der har brug for at blive skånet. De er med til at give langtidsledige, sygemeldte og flygtninge en chance på arbejdsmarkedet, og så brænder de for at skabe en god arbejdsplads og gøre en forskel.

Jobcentret i Næstved Kommune sætter med Social pris fokus på de virksomheder, der gør en særlig indsats for at hjælpe folk tilbage på arbejdsmarkedet. Alle har mulighed for at indstille en offentlig eller privat virksomhed, der deltager i kapløbet om at blive Næstveds sociale virksomhed 2019.

Prisuddeling på Rønnebæksholm

Prisuddelingen foregår tirsdag 5. november kl. 16.00-18.00, hvor ledere og medarbejdere er inviteret til en festlig eftermiddag. I år vil der blive sat ekstra fokus på fordelene ved at ansætte medarbejdere i et mindre antal timer, ligesom der vil være musik, et kulturelt indslag og tale af borgmester Carsten Rasmussen.

Prisen blev første gang uddelt i 2017, hvor den blev taget godt imod.

“Vi ønsker igen i år at sætte fokus på de mange gode virksomheder, der er i vores lokale område, og som hvert år hjælper mange tilbage til arbejdsmarkedet,” fortæller formand for Beskæftigelses- og

uddannelsesudvalget Anette Brix, der sidder i spidsen for den jury, som skal gennemgå de indstillede virksomheder og udvælge vinderne.

“Jeg synes, det er en rigtig meningsfuld pris at stå i spidsen for, fordi det sociale ansvar gør en forskel – ikke blot for borgerne, men også for virksomhederne. Det er nemlig med til at skabe trivsel blandt de øvrige medarbejdere, at man er en rummelig arbejdsplads,” uddyber juryformanden.

Se mere på www.naestved.dk/socialpris, udfyld skemaet og send det til vkc@naestved.dk senest 11. oktober.

Del på sociale medier