Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2019/08/05 til 2019/08/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
Netop nu begynder skolen igen og det betyder mange nye trafikanter i trafikken. Politiet står derfor klar i de tidligere morgentimer ved en række skoler, for at sikre at alle får en god og tryg start på dagen. Mandag var politiet f.eks. forbi Hvilebjergskolen og Flakkebjerg Skole ved Slagelse, skolen i Bråby, Haslev Privatskole og Sofiendalskolen i Faxe Kommune, Gåsetårnsskolen i Vordingborg, Lille Næstved Skole, Stenoskolen i Nakskov, Sophieskolen og Katedralskolen i Nykøbing. Her blev der blandt andet set på forældrenes kørsel og parkering, brug af mobiltelefoner eller manglende sikkerhedsseler. Ved Gåsetårnsskolen i Vordingborg blev en sigtet for ikke at have medbragt sit kørekort og en anden for at køre med et barn i bilen, der ikke var spændt lovligt fast. Ved Hvilebjergskolen blev en taget i at parkere ulovligt og i Nykøbing Falster blev to sigtede for at køre to sammen på en lille knallert.

En patrulje kontaktede fredag klokken 16.41 to unge, der havde slået sig ned under et halvtag ved Nygårdsvej i Næstved. Der lugtede kraftigt af hash, og det viste sig, at en af de unge – en 17-årig mand fra Næstved – var i besiddelse af en lille klump hash på 1,7 gram. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

Flere trafikanter ringede mandag formiddag og anmeldte til politiet, at der kørte en bilist på Sydmotorvejen, og at han ind imellem slingrede kraftigt. Da bilisten holdt ind ved afkørsel 35, tilbageholdt vidner ham, indtil politiet ankom. Der var tale om en 34-årig mand fra Fensmark, og en alkometertest bekræftede, at han havde en promille, der var et godt stykke over det tilladte. Derfor blev han anholdt klokken 11.15 og sigtet for spirituskørsel, og på grund af promillens størrelse blev hans førerret inddraget på stedet.

HÆNDELSER
NÆSTVED: Hash
En patrulje kontaktede fredag klokken 16.41 to unge, der havde slået sig ned under et halvtag ved Nygårdsvej i Næstved. Der lugtede kraftigt af hash, og det viste sig, at en af de unge – en 17-årig mand fra Næstved – var i besiddelse af en lille klump hash på 1,7 gram. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: 28-årig råbte op
En 28-årig kvinde uden fast bopæl blev lørdag klokken 4.26 anholdt i Grønnegade i Næstved, hvor hun havde råbt op og skabt utryghed. For at sikre ro på stedet blev hun taget med til politistationen i Næstved, og hun blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: Flere sigtelser i p-huse
Det lune sommervejr inviterer til at være længere ude, og det er da også helt fint, så længe man ikke generer andre – og da slet ikke i et parkeringshus. Men det skete to gange i lørdags i Næstved. Første gang var klokken 21.16, hvor en større flok yngre mennesker spillede høj musik i parkeringshuset på Grønvej. Her traf politiet flere personer, som sammen med en sigtelse for ulovligt ophold fik at vide, at de skulle slukke for musikken og gå et andet sted hen. Igen klokken 23.49 måtte politiet rykke ud til parkeringshuset på Kählersvej, hvor fire personer blev sigtet for ulovligt ophold på stedet og bortvist.

NÆSTVED: Hash
En patrulje kontaktede fredag klokken 16.41 to unge, der havde slået sig ned under et halvtag ved Nygårdsvej i Næstved. Der lugtede kraftigt af hash, og det viste sig, at en af de unge – en 17-årig mand fra Næstved – var i besiddelse af en lille klump hash på 1,7 gram. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: 28-årig råbte op
En 28-årig kvinde uden fast bopæl blev lørdag klokken 4.26 anholdt i Grønnegade i Næstved, hvor hun havde råbt op og skabt utryghed. For at sikre ro på stedet blev hun taget med til politistationen i Næstved, og hun blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: Flere sigtelser i p-huse
Det lune sommervejr inviterer til at være længere ude, og det er da også helt fint, så længe man ikke generer andre – og da slet ikke i et parkeringshus. Men det skete to gange i lørdags i Næstved. Første gang var klokken 21.16, hvor en større flok yngre mennesker spillede høj musik i parkeringshuset på Grønvej. Her traf politiet flere personer, som sammen med en sigtelse for ulovligt ophold fik at vide, at de skulle slukke for musikken og gå et andet sted hen. Igen klokken 23.49 måtte politiet rykke ud til parkeringshuset på Kählersvej, hvor fire personer blev sigtet for ulovligt ophold på stedet og bortvist.

NÆSTVED: Salg af stoffer
En patrulje standsede torsdag klokken 15.42 en 23-årig mand, der kom cyklende på Nygårdsvej. Han var i besiddelse af 17 klumper hash, der vejede i alt 32,3 gram, en joint og et større kontantbeløb. Han blev derfor sigtet for salg af euforiserende stoffer. Derudover viste det sig, at den cykel han kørte på, var efterlyst, og han blev derfor også sigtet for tyveri af cyklen.

NÆSTVED: Salg af stoffer
En patrulje standsede torsdag klokken 15.42 en 23-årig mand, der kom cyklende på Nygårdsvej. Han var i besiddelse af 17 klumper hash, der vejede i alt 32,3 gram, en joint og et større kontantbeløb. Han blev derfor sigtet for salg af euforiserende stoffer. Derudover viste det sig, at den cykel han kørte på, var efterlyst, og han blev derfor også sigtet for tyveri af cyklen.

NÆSTVED: Slog løs på biler med havestol
Torsdag klokken 3.13 blev politiet kaldt til Blomstergården i Næstved, hvor et vidne havde set en mand slå løs på en parkeret bil med en havestol. Det var en 30-årig mand fra Præstø, der blev tilbageholdt af vidnerne, og han blev anholdt klokken 3.50 og sigtet for hærværk. Det var gået ud over to parkerede biler i Blomstergården, og tre biler, der holdt parkeret på p-pladsen på Grønvej havde fået knust ruder. En 27-årig mand fra Fyn blev på stedet sigtet for hærværk, men han blev dog ikke anholdt. Den 30-årig blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu skal afhøres.

NÆSTVED: Slog løs på biler med havestol
Torsdag klokken 3.13 blev politiet kaldt til Blomstergården i Næstved, hvor et vidne havde set en mand slå løs på en parkeret bil med en havestol. Det var en 30-årig mand fra Præstø, der blev tilbageholdt af vidnerne, og han blev anholdt klokken 3.50 og sigtet for hærværk. Det var gået ud over to parkerede biler i Blomstergården, og tre biler, der holdt parkeret på p-pladsen på Grønvej havde fået knust ruder. En 27-årig mand fra Fyn blev på stedet sigtet for hærværk, men han blev dog ikke anholdt. Den 30-årig blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu skal afhøres.

NÆSTVED: Taget med våd maling på fingrene
Politiet fik onsdag klokken 0.35 en anmeldelse om, at to personer var i færd med at male graffiti på broen over Susåen ved Farvergade i Næstved. En politipatrulje rykkede ud til stedet og overraskede en 23-årig mand fra Vig og en 27-årig mand fra Næstved, der ganske rigtigt var ved at male ord og tags på broen. De havde begge to frisk hvid maling på hænder og tøj, og ved synet af politiet sparkede den ene en bøtte maling i åen. Derfor blev de anholdt og sigtet for hærværk, og de blev taget med til politistationen i Næstved til afhøring. Begge blev løsladt igen midt på natten

NÆSTVED: Taget med våd maling på fingrene
Politiet fik onsdag klokken 0.35 en anmeldelse om, at to personer var i færd med at male graffiti på broen over Susåen ved Farvergade i Næstved. En politipatrulje rykkede ud til stedet og overraskede en 23-årig mand fra Vig og en 27-årig mand fra Næstved, der ganske rigtigt var ved at male ord og tags på broen. De havde begge to frisk hvid maling på hænder og tøj, og ved synet af politiet sparkede den ene en bøtte maling i åen. Derfor blev de anholdt og sigtet for hærværk, og de blev taget med til politistationen i Næstved til afhøring. Begge blev løsladt igen midt på natten

NÆSTVED: Stjal tøj for mere end 2.800 kroner
En 36-årig udenlandsk mand blev lørdag eftermiddag tilbageholdt af medarbejderne i Næstved Storcenter, som havde mistanke om, at han havde stjålet tøj. Politiet blev tilkaldt, og et tjek af mandens rygsæk afslørede jeans, sweatpants og en T-shirt, som stammede fra tre forskellige forretninger, men der var ikke betalt for varerne. Derfor blev den 36-årige anholdt og sigtet for butikstyveri, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt med tolk. Efter afhøringen fik den anholdte en bøde på 2.500 kroner. Han er fortsat anholdt, da sagen er forelagt Udlændingestyrelsen, som skal afgøre, om han skal have et indrejseforbud.

NÆSTVED: Stjal tøj for mere end 2.800 kroner
En 36-årig udenlandsk mand blev lørdag eftermiddag tilbageholdt af medarbejderne i Næstved Storcenter, som havde mistanke om, at han havde stjålet tøj. Politiet blev tilkaldt, og et tjek af mandens rygsæk afslørede jeans, sweatpants og en T-shirt, som stammede fra tre forskellige forretninger, men der var ikke betalt for varerne. Derfor blev den 36-årige anholdt og sigtet for butikstyveri, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt med tolk. Efter afhøringen fik den anholdte en bøde på 2.500 kroner. Han er fortsat anholdt, da sagen er forelagt Udlændingestyrelsen, som skal afgøre, om han skal have et indrejseforbud.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Købmagergade Hus Søndag klokken 23.59 Lamper af fabrikatet Louis Poulsen
Næstved Skovkanten Villa Lørdag kl. 12.00-torsdag kl. 11.15 Endnu ikke opgjort
Næstved Skovkanten Villa Tirsdag kl. 10.00-torsdag kl. 15.45 Parfume m.m.
Fuglebjerg Sandvedvej Hus Torsdag klokken 15.00 – onsdag klokken 9.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Glumsø Realskolevej Hus Tirsdag klokken 18.00 – onsdag klokken 10.00 Kontanter, to iPhones og en forstærker af mærket Sonos
Næstved Grimstrupvej Hus Mandag midnat – klokken 7.50 Pung med kort og kontanter
Fuglebjerg Sandvedvej Hus
rdag klo
kken 18.00 – søndag klokken 13.30
Smykker og kontanter i euro
Toksværd Solbakkevej Hus I ugen op til lørdag klokken 12.00 Sølvsmykker

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Ringstedgade Lørdag klokken 1.21 44-årig mand fra Herlufmagle Spirituskørsel på knallert
Næstved Ringstedgade Fredag klokken 23.56 28-årig kvinde fra Herlufmagle Narkokørsel
Næstved Indre Vordingborgvej Onsdag klokken 16.07 57-årig mand fra Næstved Spirituskørsel på knallert
Holme-Olstrup Landevejen Onsdag klokken 3.15 19-årig mand fra København Narkokørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Holme-Olstrup Landevejen Tirsdag kl. 00.31 – 02.15 Laser 7 50 km/t 105 km/t (!) 3 klip, en betinget
frakendelse og en
ubetinget frakendelse
Næstved Sorøvej Fredag klokken 14.30-20.15 ATK 87 60 km/t 98 km/t 17 klip
Holme-Olstrup Landevejen Onsdag klokken 14.15-20.15 ATK –
bestilt færdselskontrol
2545 45 50 km/t 95 km/t Tre klip og en betinget frakendelse
Næstved Præstø Landevej, Næstelsø Tirsdag klokken 5.39-11.30 ATK –
bestilt færdselskontrol
1682 2 70 km/t 82 km/t
Næstved Karrebækvej Mandag klokken 7.15-10.20 ATK 610 21 60 km/t 77 km/t
Næstved Vordingborgvej Mandag klokken 10.35-13.45 ATK 1080 31 60 km/t 99 km/t Et klip
Fuglebjerg Lundevej Fredag klokken 5.45-8.45 ATK –
bestilt færdselskontrol
66 23 50 km/t 76 km/t To klip
Næstved Kyse Bygade, Kyse Fredag klokken 9.00-12.00 ATK –
bestilt færdselskontrol
525 39 50 km/t 67 km/t
Del på sociale medier